dilluns, 2 de març del 2009

VICTORIA A CASA DEL LIDER !!!!!!!!!!!!

U.E. RIPOLL – C.B. VERGES
Crònica : Judith Alabau ( Ju )
Les jugadores del C.B. Verges arribaren al camp del líder molt conscienciades i concentrades en l’objectiu d’aconseguir una victòria. Així, es va sortir a la pista amb unes consignes clares que es van materialitzar. Va ser un partit igualat i renyit en tot moment, tot i que, les vergelitanes van estar per davant del marcador gran part del matx. La clau del partit va ésser la bona defensa en bloc, la cohesió del grup, la confiança i la lluita els 40 minuts del partit per part de totes les jugadores, tant en els moments que s’estava a la pista com a la banqueta.
Això va possibilitar que els temptejos fossin els següent: 17-19, 13-18, 15-11, 18-20. En el primer quart, es va sorprendre al U.E. Ripoll amb una defensa molt compactada que no sabien com trencar, i això va evitar que aquestes poguessin desplegar tot el seu potencial ofensiu. Malgrat tot, aquesta defensa va propiciar que ràpidament el Ripoll tingués bonus per faltes, i gràcies a això es van mantenir en el marcador. El segon quart, es va mantenir la mateixa dinàmica, i això va facilitar que s’arribés al descans amb un resultat favorable al Verges de 30-35. Això va fer animar moltíssim a les jugadores que veien com estaven fent un dels millors partits de la temporada i es sentien còmodes a la pista.
A la represa, les jugadores del Ripoll van sortir molt més conscienciades i van començar a ser molt més dures en defensa. Això juntament amb un encert de dos triples a l’últim minut del quart, va fer que les jugadores del Ripoll s’acostessin a un punt en el marcador, amb un resultat de 45-46.
Això, va descentrar un xic a les vergelitanes però l’entrenador en funcions va saber reconduir la situació, animant a l’equip i aportant solucions. Així, es va aconseguir seguir amb la mateixa dinàmica, fet que va provocar el nerviosisme de les locals, que veien com el temps avançava i no aconseguien posar-se en cap moment per davant del marcador. Això ho va aprofitar el Verges, gràcies a quatre tirs lliures consecutius de Ruart, aconseguint una victòria in extremis per 63-66.
Cal dir, que aquest va ser l’últim partit de Carla Canals aquesta temporada, ja que se les ha pirat a l’estranger (quina envejaaaaaaaaaaaaa!!!!!!). Volem cròniques amb anglès!!!!

Tal i com deia la Uli….. XATISSSSSSS.....YES, WE CAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I aquest cap de setmana també hi lluitarem.!!!!!!
Anotacions :
Canals, C. (9); Brasas, A (-); Roca, N. (6); Ruart, G. (12) ; Abarca, P. (-) ; Sadurní, M. (2) ; Aldeguer, G. (-) ; Oliveras, N. (8 ) ; Alabau, J (4); Ribot, N. (14) ; Van Zanten, Y. (10).
Triples :
Oliveras. (2); Canals (2).
Faltes :
Canals, C. (2); Brasas, A (1); Roca, N. (3); Ruart, G. (4) ; Abarca, P. (1) ; Sadurní, M. (4) ; Aldeguer, G. (1) ; Oliveras, N. (3) ; Alabau, J (4); Ribot, N. (2) ; Van Zanten, Y. (1).
Baixes :Manich, M.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats noies!!! A continuar amb la dinàmica!!!

Anònim ha dit...

Ara a guanyar al Celrà i demostrar quin hauria de ser el vostre lloc en la classificació.

Carla ha dit...

Això, això!!! Féu cas en Mike que de tan en tan en diu alguna de bona!!!
Molta merda pel partit del celrà i x la resta de la lliga!
We keep in touch!

Anònim ha dit...

Gràcies Carla, jeje.