dilluns, 23 de febrer del 2009

El C.B.Verges es treu l'espina i supera al Roses.

El partit contra el Roses arribava en un moment difícil pel Verges, que havia de demostrar davant la seva afició que les dues darreres derrotes foren només un accident. A més, els jugadors vergelitans tenien un espina clavada del partit de la primera volta contra els de Roses i tenien moltes ganes de fer-ho bé i aconseguir la victòria com fos.
La concentració pel partit era màxima. N'és un bon exemple, l'espectacular primer quart que van fer els jugadors de Verges 24 - 6. Una gran defensa i una sèrie de bons contraatacs expliquen el perquè d'aquest diferència. Amb aquest coixí en el marcador s'arribava al segon quart, on el Roses reaccionà i, mica en mica, entrà en el partit sense posar en perill, en cap moment, el resultat favorable pels de Verges. S'arribava al descans amb el resultat de 41 - 22.
En el tercer quart, més del mateix. Un Verges que seguia controlant el matx i un Roses que no podia fer res per superar la defensa vergelitana. El resultat al final d'aquest període seguia essent molt favorable a l'equip local: 58 - 38.
El darrer i últim període va ser purament de tràmit. El partit estava sentenciat i l'entrenador local va donar minuts a tots els seus jugadors. Cal destacar la bona actuació del jugador cadet Pau Maspoch, que va aprofitar tots els minuts que li donà el tècnic per aconseguir 6 punts, 3 assistències i 5 rebots.
Així doncs, s'arribava al final del matx amb un Verges molt superior al seu rival, que s'imposava en el partit amb el resusltat final de 77 - 52.