dimecres, 4 de març del 2009

Gran victòria del Sénior Masculí a Olot.

El C.B.Verges visitava la sempre difícil pista de l'Olot amb només 8 jugadors a la plantilla. Amb un gran ambient de Carnaval a la grada, el dos equips iniciaren el matx amb molta igualtat en el marcador i en el joc. Defenses individuals fortes i atacs irregulars foren la tònica del primer quart, que acabà amb el resultat de 14 - 17.
En el segon període, els visitants es posaren en defensa zonal i posà molt difícils les coses als de la Garrotxa, que atacaren sense idees i s'estrellaren contra la defensa vergelitana. Malgrat això, i malgrat tenir una avantatge considerable al marcador, el Verges no va saber controlar el partit i veié com els locals els empataven amb un parcial de 8 a 0. Així doncs, s'arribava al descans amb empat al marcador: 30 - 30.
A la represa, el joc va seguir molt igualat i amb lleugeres alternances en el marcador. No va ser un període de massa bon bàsquet. Les contínues interrupcions, faltes personals, tirs lliures, etc. va deslluir una mica el joc. El final del quart arribava amb una lleugera avantatge vergelitana: 43 - 45.
S'arribava, doncs, al darrer i definitiu quart amb tot per decidir. I els jugadors de Verges sortiren més motivats que mai, disposats a sentenciar un partit que havia d'acabar amb victòria, sí o sí. Un triple de Ferrer esperonava els visitants que, de nou, amb un defensa 1-3-1, asfixiaren als locals i iniciaven un recital d'eficàcia anotadora en atac. Dos triples de de Resta i un més de Serra, van facilitar molt les coses al C.B.Verges que s'imposava clarament al C.B.Olot. Per tant, el final del partit arribava amb el resultat de: 53 - 66.
Victòria molt positiva pels de Verges, que a falta d'un partit aplaçat, escala posicions a la classificació i es col·loca cinquè.