dijous, 5 de març del 2009

ESCALANT CAP AMUNT !!!! Divendres 27/02/2009

Començava un partit atípic… un Divendres a les 21h. Les jugadores del Verges van sortir plantejant el partit com un entrenament més i pensant més en el partit que els hi esperava l’endemà amb el Ripoll (líder de la categoria, fins el moment) que no el que tenien davant contra l’Escolàpies de Figueres, un rival fluix que ocupa les posicions baixes de la taula. Això va permetre una gran confiança de l’equip rival que va estar aguantant el quart, acabant aquest, només amb un lleuger avantatge local de 5 punts (21-16). El segon quart, unes jugadores del Verges més concentrades, un canvi en la defensa (es passà a fer individual), unes ganes de disfrutar jugant i l’encert de la jugadora local nº 6, Núria Roca (MY ROUK HEM DE TIRAR MÉS!!!), van conduir uns 10 minuts més dinàmics i ben diferents, i on s’aconseguí fer, en els últims 4 minuts, un parcial de 13-0, acabant el quart 43-24. El tercer quart, l’energia de les jugadores locals semblava tornar a decaure i la defensa feia aigües permetent així dos triples seguits i escurçar el marcador, tot i que es va acabar el quart amb 21 punts d’avantatge local (36-56). El quart i últim quart es va anar perfilant la victòria de les jugadores vergelitanes que ja veien, abans d’acabar el partit, que l’endemà seria un gran dia. Així doncs, fàcil victòria del conjunt femení (68-41).

Anotacions: Canals, C. (8), Roca, N. (11), Ruart, G. (8), Sadurní M. (2), Aldeguer G. (2), Oliveras N. (-), Alabau, J. (12), Ribot, N. (14), Van Zanten, Y. (11).

Tirs lliures: 7/10 (70%)

Faltes personals: Canals, C. (1), Roca, N. (3), Ruart, G. (2), Sadurní M. (2), Aldeguer G. (1), Oliveras N. (3), Alabau, J. (2), Ribot, N. (1), Van Zanten, Y. (3). Cap eliminada.

Baixes: Brasas, A. , Abarca, P. , Manich, M.