dijous, 12 de març del 2009

EL Verges remunta a la segona part i aconsegueix una agònica victòria.

El C.B.Verges segueix amb la bona ratxa de victòries i després d'imposar-se a un Cornellà de Terri que no ho va posar gens fàcil. Els locals, amb quatre baixes a l'equip i amb dos cadets a les seves files, van sortir adormits i es trobaren amb un Cornellà disposat a donar guerra. Amb un joc molt irregular per part dels dos equips, s'arribava al final d'un primer quart ensopit: 12-12.
En el segon període, el Verges va jugar encara més malament, i amb un percentatge molt pobre de tir exterior, va veure com els visitants agafaven distànices llargues en el marcador. El Cornellà tampoc feia un gran partit, però aprofità cada error local per imposar-se i marxar en el marcador. El resultat a la mitja part era de 26-34.
Calia una reacció ràpida si el Verges no volia veure truncada la seva ratxa de victòries. Molt concentrats des del primer minut, el jugadors locals arrasaren el Cornellà amb un joc elèctric i una gran defensa. Així, després d'un tercer quart esplèndid, el C.B.Verges es posava per primera vegada al davant del marcador. El resultat va ser: 48-43.
No valia despistar-se i calia seguir amb la mateixa tònica per aconseguir guanyar el partit. I de fet, fou així fins al minut 6 del darrer quart. A partir d'aquí, els jugadors locals es relaxaren i amb 10 punts de marge, veieren com el Cornellà transformaven tres triples consecutius que posaren l'ai al cor a més d'un. Però l'eficàcia dels vergelitans des de la línia de tir lliure, va permetre aconseguir una agònica, però importantíssima victòria. El resultat final va ser: 67-66.