dilluns, 2 de febrer del 2009

Victòria del Sènior Femení!!!

Crònica: Núria Oliveras ( Uli ).

Comença el partit amb un avantatge de 3 punts sobre les locals al primer minut, però això no va fer que les jugadores del Bescanó baixessin la guàrdia, el contrari, van marcar el seu ritme en tot moment, gràcies a un bon encert en cistelles de les jugadores núm 5 i 9 i una bona pressió casi a mig camp. Tot i això acaba el primer quart amb un punt a favor de les locals: 14-13.

El segon quart, les jugadores del Bescanó continuen fortes en defensa i recuperant pilotes perdudes de l’equip local. Però les locals no es deixen trepitjar i continuen lluitant pel marcador, que tot i dos triples de les contraries, s’arriba a la mitja part amb un punt a favor al marcador : 28-27.

A la represa , les locals van començar fortes, van tenir un bon encert de cistelles tant de 2 com de 6:25. I això va fer, que el marcador anés pujant clarament al seu favor, acabant la tercera part, amb un clar marcador 49-36.

A l’últim quart, el partit va continuar igual. Les jugadores locals no van baixar el ritme en cap moment, tot i el bon encert de la jugadora núm 9 del Bescanó , Casellas,A. El partit va acabar amb una clara victòria del C.B. VERGES per un 68 a 51!

Puntuació : Canals,C. (6 ); Roca,N. (7); Abarca,P. (2); Sadurní,M.(2); Aldaguer,G. (6); Oliveras, N. (13); Alabau,J. (13); Ribot,N. (8);Manich,M. (2); Van Zanten,Y. (9).

Triples: Oliveras, N (3); Alabau , J (1)

Tirs lliures: 50% d’encerts en tirs lliures 9/18.

Faltes : Canals,C. (2); Roca,N. (3); Aldaguer,G. (1); Oliveras,N. (4); Alabau,J. (2); Ribot,N. (1); Manich,M. (3 ; Van Zanten; (3)