C.B Salt: Carbó, C. (8), Oliveras, C., Triadú, C. (2), López, C. (9), Vidal, C. (5), Picazo, L. (6), Pujades, N., Bonadona, L. (4), Benzal. B. (10), Castillo, T. (5), Baltasar, M.(3). Pol, M. (2). 7 triples López, C. (3), Picazo (2), Carbó, C. i Castillo, T. 9/18 tirs lliures. 17 faltes. Cap Eliminada

C.B.Verges: Canals, C. (12), Roca, N. (2), Abarca, P. (2), Sadurní, M., Aldeguer, G. (7) , Alabau, J. (11), Ribot, N. (4), Mannich, M. (1), Van Zanten, Y. (10). 1 triple Alabau, J. 10/21 tirs lliures. 19 faltes. Eliminada Aldeguer,G. 39’.
Baixes : Brasas,Anna (15); Ruart ,Gemma.( 7 ); Oliveras,Núria.(11)

Parcials: 15-13, 9-9, 11-12, 19-15.

Un altre partit per oblidar.
El sènior femení va pagar molt car les errades constants en l’atac que es van anar produint el llarg del partit. Amb un bon inici, 2-8 el minut 4 semblava que no hauria de patir per endur-se la victòria. Un temps mort demanat per l’entrenador de l’equip local, el minut 4, va fer reaccionar les seves jugadores la qual cosa les va permetre remuntar la difèrencia en el marcador, i arribar el final del primer temps amb dos punts d’avantatge desprès d’un triple (15-13). A partir d’aquí l’equip del C.B. Verges va anar tota l’estona darrera el marcador.

El segon quart van ser les jugadores de Salt que van sortir més fàcilment el contraatac i les jugadores del C.B. Verges no trobàvem bones opcions i van errar molts tirs fàcils i molts tirs lliures (3/9). A mitja part s’arribava amb el resultat de 24-22. ( Va parir quants punts!)

A la represa del partit no van canviar les coses. Tot i que es va tornar a sortir el contratac i es podien aconseguir cistelles fàcils la pilota no entrava no travessava la xarxa. Mentre el C.B. Verges s’anava desperant per la seva mala sort en atac les jugadores del C.B.Salt es trobàven còmodes a pista i ens aconseguien cistelles de fora la zona i van acabar el partit amb set triples.

Si haguès encistellat nomès una meitat de totes les vegades que es va tirar a cistella, el C.B. Verges no hauria sumat la seva 5a derrota que dificulta, i molt, aconseguir una de les 4 primeres posicions de la lliga.