dimecres, 4 de febrer del 2009

El C.B.Verges desperta a la segona part i aconsegueix la victòria.

El C.B.Verges arribava al partit de dissabte amb tres baixes importants a l'equip, però amb la recuperació també imortant del base Fortià. Els empordanesos arribaven tocats al matx, degut a la dura derrota (després de quatre pròrrogues) a Palafolls. Però s'havien de refer i recuperar d'alguna manera la bona ratxa de victòries.
El partit va començar amb un verges molt gris, colapsat en atac i molt tou en la defensa. Per la seva banda, els jugadors del C.B.Maristes, van estar molt encertats en el tir exterior i aconseguiren avançar-se en el marcador en el primer quart. El resultat va ser: 10-17.
L'afició i tècnic local esperaven la reacció dels seus jugadors, però no arribà en aquest quart. Ben el contrari; els vergelitans seguiren amb la tònica del primer i amb una mentalitat molt negativa, anaren en tot moment a remolc dels gironins. El resultat final del segon període va ser de 24-35.
El Verges jugava amb foc i calia una ràpida reacció per no cremar-se. I finalment, sí; els jugadors del C.B.Verges es van posar la roba de treball i amb una pressió i defensa asfixiant i un contraatac letal, van aconseguir fer un tercer quart esplèndid i acostar-se al marcador a tan sols tres punts. El resultat final del tercer quart va ser de 47-50.
La feina estava a mig fer i calia culminar-la amb èxit. Els jugadors de Verges ho sabien i així ho van fer; gràcies, en gran part, a l'aportació de Serra, que amb tres triples aixafava la defensa gironina. Així doncs, amb un últim quart de molt treball, el Verges s'avançava per primera vegada en el marcador i aconseguia la victòria davant d'un Maristes que va jugar realment bé. El resultat final del partit va ser de 66-58.
Victòria agònica, però molt necessària per recuperar els ànims de l'equip. Dissabte, els espera un Santjoanenc que els ho posarà molt difícil.