dilluns, 16 de febrer del 2009

13 VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ATH C.B. FONTCOBERTA – C.B. VERGES

Crònica : Núria Oliveras ( Uli )

Bon començament per part de les jugadores del C.B. Verges, però cal dir també, que amb una gran defensa a l’home de les jugadores del Fontcoberta. Amb l’ajuda d’uns contraatacs rapidíssims i amb un atac ben posicionat, les jugadores de l’equip visitant, van acabar guanyant el primer quart per un resultat de 13 a 17.
Les jugadores del Fontcoberta, no podien aturar de cap manera l’ equip rival. La seva defensa a l’home, va ocasionar contínues pèrdues de pilota, fet que així varen poder remuntar el marcador i arribar a la mitja part amb un clar avantatge de 20 punts, 21 a 41.
A la represa, semblava que les jugadores locals s’havien posat les piles, i van començar amb un parcial a favor de 6-0 . Però les jugadores del Verges, no es varen rendir i varen continuar amb el seu bon joc, deixant així un marcador a 29-57.
A l’últim quart, van continuar jugant i disfrutant de la que anava a ser la seva 13ena victòria , cosa que les va motivar encara més, per acabar de unir les forces per intentar guanyar els 3 partits que resten per acabar la lliga, quedant-se així en els 3 primers llocs de la classificació.
Resultat final : 33 - 80

XATISSSSSSS.....YES, WE CAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!