dilluns, 23 de febrer del 2009

El C.B. Verges ha de lluitar contra el rival i contra l'àrbitre.

El C.B.Verges arribava a Sant Joan les Fonts sabent que aquella pista era una de les pistes més difícils de la categoria, i que hauriem de fer el màxim per intentar aconseguir la victòria. El que no sabien els jugadors vergelitans és que es trobarien amb l'arbitratge que es van trobar.
El partit va començar molt igualat pel que fa al joc i al resultat; però des de l'inici, l'actuació arbitral va començar a decantar la balança cap al bàndol local, xiulant faltes personals inexplicables, tècniques a la banqueta visitants, amb una actitud provocativa, etc. Amb tot aquest panorama, el resultat en el primer quart va ser de 24 - 15.

En el segon quart, els jugadors vergelitans sortiren disposats a fer el seu partit i allunyar-se de les provocacions arbitrals. Amb un joc dinàmic i un molt bona defensa, ho aconseguiren i arribaren al descans amb el resultat de 34 - 33.

Els jugadors de Verges havien de seguir amb la mateixa actitud per intentar sorprendre al Santjoanenc. I així ho feren. A més, semblava posar-se tot de cara quan el senyor col·legiat pità la segona antiesportiva al fort pívot local i, per tant, el desqualificava i el feia abandonar la pista. Però el que aparentava ser positiu pel C.B.Verges, va resultar ser un inconvenient, perquè a partir d'aquest fet, no se sap perquè, l'àrbitre tornà a pitar totalment en contra dels vergelitans. Al final del quart, el resultat es mantenia igualat: 48 - 44.

S'arribava al darrer quart amb opcions pels dos conjunts, però amb la diferència que a un equip li pitaven contínuament faltes (Verges) i l'altre podia defensar com volia (Santjoanenc). El tema de les faltes personals va ser una vergonya i va deixar clar que el C.B.Verges, quan juga partits amb aquest col·legiat, ja podria regalar els punts al contrincant, perquè no sé per quin motiu, aquesta persona la té jurada a l'equip vergelità. Amb quatre eliminats a les seves files, el jugadors vergelitans perdien estrepitosament un partit que van controlar fins al minut 5 del darrer quart.

Resultat final:78 - 63.

Anotacions:

Paretas A. (-), Martí M. (16), Auquer F. (5), Maspoch P. (-), Manich J. (-), Serra S. (9), Fortià M. (3), Ferrer E. (-), Gifre F. (9), Sabater I. (19)

5 comentaris:

Carla ha dit...

Àrbitre... era el mateix que ens va pitar a nosaltres a casa contra el Torelló?

Anònim ha dit...

El xino!!! Com su curra el tiu!!!

Anònim ha dit...

L'entrenador del Palafolls:
Que dieu que era el Xinu!!! Ostia Puta, quin paio, me la va liar a Torroella que no vegis, personatges aixi no haurien d'existir MAI!!! fan que et treguin les ganes de seguir en aquest esport, en fi nois, seguiu lluitant i ànims!!!

Carla ha dit...

Doncs no era el mateix que nosaltres.
A mi el xino m'agrada com pita.
Entre gustos no hi ha res escrit!!!
Fins una altra,

Anònim ha dit...

si carla jo penso com tu pitar, pita de puta mare, jo el sentia molt be, te bons pulmons el fill de puta,jejejeje