dilluns, 19 de gener del 2009

El Verges torna a caure per la mínima...amb el Malgrat.

El partit que disputaren el Verges i el Malgrat va aixecar molt d'ambient i la veritat és que va estar a l'altura de les circumstàncies. Ambdós equips arribaven al matx amb una molt bona ratxa de victòries i situats al capdamunt de la classificació.
El partit s'inicià amb un primer període clarament dominat pels jugadors visitants, que saberen atacar amb paciència i superar en tot moment la defensa vergelitana. Davant de tanta superioritat, el Verges va decidir canviar la defensa. Amb el canvi a defensa zonal, el Verges escurçà diferències i el resultat al final del primer quart va ser de 13-21.
Al segon període el Verges seguí amb la 1-3-1 i els seus jugadors despertaren en atac. En especial els jugadors Serra í Martí, que gràcies a la seva aportació, l'equip vergelità pogué guanyar aquest quart i acostar-se al marcador. S'arribava al descans amb el resultat de 28 - 33.
A la represa, els vergelitans sortiren en trompa i aconseguiren superar el Malgrat, agafant distàncies en el marcador de fins a 7 punts. Però de nou, el Verges no sabé controlar el partit i ho acabà pagant. Perquè quan no controles un partit davant d'un equip com el Malgrat, aquests t'ho poden posar molt difícil. I això és el que passà; s'arribà al darrer quart amb molta igualtat en el marcador: 51-49.
El darrer quart es presentava molt i molt emocionant. Fou un període amb molts alt i baixos pels dos equips, però que va destacar per damunt de tot, per un aspecte: el rebot. El pívots vergelitans no controlaren en cap moment el rebot defensiu, i això permeté als de la costa, imposar-se sota els taulells quan més falta els feia. S'arribà en els minuts finals amb una jugada que gairebé decideix el partit. Amb el resultat 63-65, els visitants feren una jugada de cantonades per evitar la falta quan finalment es va parar el cronòmetre a falta de 7 segons amb tirs pel gran dels Clopés que fallava els dos. Tot i això, el pívot del Malgrat tornava a agafar el rebot ofensiu deixant-la suaument; quan semblava que volia entrar es va quedar al cèrcol i sortí de dins amb rebot pels locals i falta visitant. 2 tirs lliures locals a falta de 3 segons, amb error del segon i forceig pel rebot finiquitaven el partit amb victòria per la mínima 64-65, pel visitants.
Partit molt bonic i molt emocionant, però que de nou acabà a favor del Malgrat 07, que amb aquesta victòria segueix al capdamunt de la classificació.
Anotacions:
Paretas A. (-), Martí M. (27), Auquer F. (9), Manich J. (-), Serra S. (12), Sapena J. (8), Ferrer E. (-), Gifre F. (2), Sabater I. (6)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Yes!!!

Nasi, ha costat però confiava que ho aconseguiries!!!

El que no entenc és com et pots recordar de tantes coses del partit després de més d'una setmana. Jo, per exemple, no me'n recordo ni de qui va ser el que va fallar l'últim tir lliure. Deixem fer memòria...

Anònim ha dit...

Tens rao em tot nasi, gracies per recordar la derrota, ufffffffff quina mala llet que m'entra