dilluns, 19 de gener del 2009

C.B. VERGES - PALAU SACOSTA

Millora progressivament…
Aquest cap de setmana el Sènior Femení del CB Verges ha demostrat que millora progressivament des de l’inici de temporada, ja que ha guanyat a casa al Palau Sacosta per 54-35, amb un total de 19 punts de diferencia. Cal destacar que en el partit d’anada les noies vergelitanes varen perdre de 2 punts contra aquest equip, i per això, destaquem el mèrit i el progrés que estant fent les jugadores de l’entrenador Josep Arbat.
Així en el primer període ja s’havia sentenciat el matx, amb un parcial de 21 a 3, on caldria destacar la tasca realitzada per la jugadora Gemma Ruart, la qual va tenir una nit estel·lar anotant quasi la meitat dels punts del seu equip (24 punts). Evidentment, gràcies a la col·laboració de la resta de companyes de pista. Aquesta tònica va continuar al segon quart, en què les vergelitanes varen ser superiors en tot moment, intentant fer un joc ofensiu i dinàmic malgrat el ritme lent que volien impartir les rivals. I així arribaren a mitja part amb un resultat de 33 a 7.
Ara bé, aquesta gran diferència de punts va fer que les jugadores es relaxessin, fet que va provocar un joc de desconcert, inseguretat, lentitud i errades constants i una relaxació en defensa (fet que demostra les poques faltes comeses per les vergelitanes). Aquesta situació la saberen aprofitar les rivals i així, elles aconseguiren arrodonir un xic més el seu marcador. Així aconseguiren reduir distàncies però la diferència ja era massa gran.
Malgrat aquest regust final amarg que cal millorar, cal felicitar a les jugadores per la seva entrega inicial i per la seva trajectòria ascendent ja que ja porten 5 victòries consecutives, i que fa que estiguin en el tercer lloc de la classificació, en possibilitats de poder participar en les fases de promoció, si continuen seguint aquesta línia de joc i resultats.

Anotacions C.B.Verges: Canals, C. (6) ;Ruart, G. (24) ; Sadurní, M. (3) ; Aldaguer, G. (2), Oliveras,N. (2) ; Alabau, J. (8) ; Ribot, N. (7) ; Manich, M.(2). 2 triples de Ruart, G. 5/11 tirs lliures. 13 faltes. Cap eliminada.
Parcials: 21-3, 12-4, 13-10, 8-18
Judith Alabau i Bofill.

3 comentaris:

Carla ha dit...

Molt bona la Crònica JU!!!!!!!
Gemma et vas sortir,eh??
Ens la veiem demà entreno!
Petons,

Anònim ha dit...

Felicitats noies, a continuar així que aneu per molt bon camí, ja teniu la ratxa ara a treballar per no deixar-la!!! Som-hi senior femení!!!

Anònim ha dit...

Vinga noies, que veig que això va molt i molt bé!!! ÀNIMS!!! i seguiu igual. Elvira. VISCA VERGES!!!