dimecres, 22 d’octubre del 2008

Segona derrota consecutiva del C.B.Verges

El Sénior Masculí va perdre diumenge a la tarda a Llançà, el segon partit consecutiu. Aquesta vegada recuperàvem un efectiu per afrontar aquest partit important; Edu Ferrer tornava a la pista després d'un mes de baixa. El partit començà igualat, amb diferències curtes però amb errors imperdonables per part del vergelitans; errors en les passades, en els bàsquets fàcils, en defensa... Errors que després es pagaren molt cars. Tot això, permeté al Guifreu Llançà d'aconseguir un avantatge de 3 punts al final del primer quart.
En el segon període, el Verges tornà a ensopegar amb la mala sort. Marc Fortià, l'únic base disponible que ens quedava a l'equip, queia lesionat al minut 16 de partit, i hagué d'abandonar el terreny de joc. Improvisant l'atac, el C.B.Verges arribà al descans amb el resultat de 35 - 24.
Els jugadors vergelitans començaren la segona meitat molt mentalitzats. Sabien que per fer alguna cosa en aquell partit, havien d'estar durs en defensa i efectius en atac. I la veritat és que realitzaren un gran tercer període (16 - 19), que posava el marcador amb una diferència recuperable: 51 - 43. Però els de Verges, mermats físicament, no aguantaren els continus contraatacs dels de l'Alt Empordà i no saberen aturar la seva figura, Planas, que altra vegada estigué genial. El Verges es col·locà en defensa zonal i pogué maquillar un marcador que a falta de tres minuts era de +20 a favor del Llançà. Al final, derrota per 12 punts d'uns jugadors que ho donaren tot a la pista, però que van pagar massa car la seva innocència i, de nou, les baixes que arrossega l'equip. El resulta final va ser: 77 - 65.