dijous, 23 d’octubre del 2008

2ª VICTORIA del SÈNIOR FEMENÍ !!!!!!!!!!

Publicat pel dorsal núm 6 : Núria Roca
El partit de fèmines del cap de setmana va arrencar amb molt bon ritme. Hi va haver un bàsquet més clar que l’últim dia que les veteranes havien jugat a casa. EL ritme de cistelles però va afluixar i només hi van haver dues cistelles locals els últims 4 minuts del 1r quart. Durant el segon quart van continuar amb una zona que no va estar mai recolzada de l’eficiència en rebots. Es va arribar a una diferència de 10 punts a favor de les locals gràcies a l’encert en tirs lliures, un 100 % en aquest període.
La segona part va arrencar amb un canvi a defensa individual que va provocar moltes faltes per part del Salt, tot i que el Verges no va mantenir el ritme d’encert de tirs lliures, un 50 % . Es van fallar 10 tirs lliures. Durant aquest quart es va córrer, defensar i robar algunes pilotes. Es va fer un bàsquet clar i macu que no es va mantenir fins al final del partit. Tampoc ho va fer el Salt, i és que el resultat parcial de l’últim quart va ser de 4 a 6 a favor de les visitants.
A títol personal, m’ho vaig passar molt bé, endavant nenes!!