dilluns, 27 d’octubre del 2008

El C.B.Verges aconsegueix una victòria "in extremis".

El C.B.Verges va aconseguir una victòria molt important en el partit contra l'Olot. Una victòria que en el primer quart semblava una missió impossible. I és que els locals van sortir adormits i es trobaren al seu davant, un Olot imparable (5 de 5 triples). Amb un joc pobre i sense idees, el Verges acabà el primer quart amb un trist marcador de 10 - 25.
Els jugadors vergelitans havien de reaccionar d'alguna manera si no volien deixar les coses més fàcils als de la Garrotxa. I així va ser; una forta defensa, el gran joc interior i l'ànim del públic, van permetre al C.B.Verges d'escurçar les diferències en el marcador (30-34).
Però va ser a la segona meitat quan es va veure la millor versió dels de Verges. Amb una defensa asfixiant i un atac demolidor, l'equip local es posava per primera vegada per davant del marcador i arribava al final del tercer període amb el resultat de 45-42.
Lluny de rendir-se, els jugadors olotins sortiren al darrer quart amb la intenció de recuperar el terreny perdut. Fou un quart dominat pels de Verges, però que als minuts final s'igualà al màxim degut a tres cistelles consecutives dels vistants. S'arribava als darrers segons amb un empat en el marcador, i amb una possessió pels de Verges. Els visitants feren falta personal a Martí, que es va encarregar de desfer l'igualada transformant el primer tir lliure. Va errar el segon, però Sapena va agafar el rebot i sentencià un partit que resultà molt difícil pels de Verges. Al final però, victòria molt treballada que aixeca els ànims d'un equip que mica en mica va recuperant els efectius. Resultat final de 59-55.