dimarts, 28 d’octubre del 2008

SENIOR FEMENI 25/10/2008

NOVA VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ C.B. Bescanó – C.B. Verges

Primer de tot , m’agradaria felicitar a tot l’equip pq crec que es va jugar un bon partit i va ser una victòria treballada per part de tothom. I tan treballada que la menda va rebre una esgarrapada al coll, que tela amb la dorsal 14 del Bescanó, si va ben lluir!!

En fi , a lo que anava, va començar el primer quart amb un clar domini de l’equip local, que aprofitant que les del Verges estàvem un xic descol·locades, s’anaven posant el partit a la butxaca. Però les del Verges abans de finalitzar ens varem posar les piles i amb un bona defensa zona i amb alguna recuperació de pilota varem poder guanyar el primer quart per un punt.

El 2n quart el CB Verges va continuar amb la mateixa defensa i aprofitant moltes recuperacions de pilotes, contraatacs, i un bon encert amb els tirs varem tombar l’equip rival arribant a la mitja part amb un clar resultat a favor i amb un triple final del dorsal número 4 Carla Canals.

A la represa el CB Bescanó després de bastants desencerts en els dos primers quarts, van sortir fortes en defensa i amb la típica pressió que ens fa desorientar a les del sènior del Verges i cometre errades amb els passes i moltes pilotes perdudes. Però només va durant uns minuts més o menys, ja que ens varem tornar a posar les piles, i amb un bon joc d’equip i amb un gran encert en tirs, tan de tir lliure com de fora la zona, varem poder remuntar el resultat i .... permeteu-me l’expressió menjar-nos-les vives!!!!!!!!!!!!!!!!!

El quart quart, res més a dir, partit clarament dominat per l’equip vergelità, que va aconseguir el triomf de 41-69.

Puntuacions : Carla (9); Anna B. ( 4); Maria S (9); Uli (11); Judith (7); Ribot N. (21); "Iona" (2) ; Yolan (6).
Faltes : Roca (4); Sadurní (2); Uli (1); Yolan (4)
Triples : Canals (1); Uli (2)