dilluns, 13 d’octubre del 2008

La primera derrota arriba a Roses.

El C.B. Verges va caure derrotat en la sempre difícil pista del Bàsquet Roses. Els de Verges, amb les quatres baixes a les seves files, tenien un partit molt complicat, però que l'enfronatava amb la màxima confiança (2 victòries en 2 partits). S'inicià el partit amb un desconcert general i amb errors defensius molt greus. Tot i així, s'arribava al final del 1r quart amb un resultat favorable de 15 - 18. Al segon període, es van veure els millors moments de joc d'un Verges que intensificà molt la seva defensa i sortí al contracop de la millor manera que sap. El pívot Sapena, realitzà un molt bon segon quart i permeté a l'equip d'anar al descans amb un lleuger avantatge de 7 punts, 29 - 36.
Començava la segona meitat amb un Roses més agressiu i més posat al partit. Per la seva banda, el Verges seguia jugant bé en atac, però malament en defensa. I això va permetre als de l'Alt Empordà d'acostar-se al marcador. S'arribava al final del tercer quart amb un parcial de 24 a 19, que deixava el marcador amb un ajustadíssim 53 - 55.
Calia una reacció dels jugadors de Verges si volien optar a la victòria. Però aquesta no es produí. Més aviat el contrari; el Verges sortí descentrat, bloquejat mentalment, encadenant errors no forçats, sense jugar en equip i desgastat físicament. Fruit de tot això, el parcial del darrer quart, que parla per si sol: 17 - 9. Així doncs, s'arribava al final del partit amb el resultat de: 70 - 64.
Mal partit del C.B.Verges, que no va saber controlar un resultat favorable de 12 punts al tercer quart i que notà molt les baixes de l'equip. Esperant poder recuperar efectius, l'equip es prepara pel proper partit a la difícil pista del Llançà.