dimarts, 7 d’octubre del 2008

BOMBA INFORMATIVA!

El C.B. Verges, davant la plaga de lesions que sofreix el Sénior Masculí, ha decidit buscar en el mercat del bàsquet espanyol i americà, jugadors amb talent per afrontar el propers partits de lliga. Així doncs, l'Esteve Armengol i l'Ignasi Sabater han tancat aquesta matianda 4 fitxatges bomba!

En Carlos Cabezas (descontent amb Aíto, ha decidit venir cap a l'Empordà), en J.C.Navarro (diu que mai ha jugat a una pista com la del Verges, i que és tot un repte per a ell), en Rudy Fernández (no s'acaba d'adaptar a Portland i li costa aprendre l'anglès; en Xeli li ha ofert feina de jardiner i no l'ha pogut rebutjar), i el fitxatge estrella que portarà experiència i veterania a l'equip: el gran Romay (li agrada el bàsquet territorial i el joc brut).







Bé, la Junta del C.B.Verges tindrà a prova aquests 4 jugadors i si en un mes no els satisfà, els retornarà als seus respectius equips. Bon dia a tothom!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaja!!! Bona aquesta!!! No sé que tal són aquests fitxatges, excepte en Romay que me n'han parlat molt bé. Dels altres no en tinc referència, però seràn ben vinguts mentre paguin els 200 € com tothom (bueno, a en Rudy, en Xeli ja els i descontarà del sou).

Tek_1 ha dit...

eh, si ha de venir en NAvarro ke es tregui aquest xandal ke porta.!!!

Sergi Serra Auquer, Arquitecte ha dit...

Ei sape a tu b que et deixem entrenar amb akesta samarreta verda que ja comença a fer aigua només de començar!! jajaja...

Anònim ha dit...

jejeje, aquest en rudy, es un pixa freda, l'hi e donat un xapo i m'ha preguntat a on era l'endoll, quin paquet, per treballar no serveix, pero weno si serveix per portar en randa als desplaçaments, ens el quedarem, ja que en moto no hi arribaria... jejejeje