dimarts, 7 d’octubre del 2008

SEGONA VICTÒRIA A LA BUTXACA!

El dissabte passat el CB Verges va aconseguir la segona victòria a la lliga davant d'un fluix Santjoanenc. Els locals (amb 4 baixes a la seves files) van sortir molt centrats i van setenciar el matx en el primer quart de partit. Una pressió asfixiant, un seguit de bons contraatacs i la selecció de bons tirs exteriors permeteren a l'equip vergelità, d'anar al descans amb un resultat favorable (+16).
A la represa, l'entrenador del C.B.Verges mentalitzà molt els seus jugadors i els digué que no volia sorpreses. I així fou; els locals sortiren a controlar el partit. El Santjoanenc, per la seva banda, es tancà amb zona per evitar el potencial ofensiu dels pívots vergelitans. Aquest fet l'aprofitaren molt bé els jugadors exteriors del Verges que van saber sobreposar-se a la defensa zonal amb un alt percentatge de tir exterior. Destacar sobretot, la gran segona part de l'aler Serra, que va estar molt bé, tant en defensa com en atac.
El resultat final del partit fou: C.B.Verges 73 - C.B.Santjoanenc "A" 48.
Segona vicòria del C.B.Verges, que ha començat amb bon peu la nova categoria. Ara comença una dura etapa de muntanya, amb el C.B.Roses i el C.B. Guifreu Llançà com a rivals.
Anotacions:
Martí M. (22), Maspoch P. (4), Manich J. (3), Serra S. (13), Sapena J. (6), Fortià M. (4), Gifre F. (4), Sabater I. (17)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si senyor, la segona ala butxaca, encara que tinguem baixes, no es noten, els que sou, us multipliqueu, us felicito, i agrair la gran col.lavoracio d'en Pau Maspoch