dimarts, 13 de maig del 2008

Victòria a domicili, davant d'un dels favorits.

El C.B Verges i el Styl Frank Castelló disputaren diumenge a la tarda un partit important de cares a les aspiracions de cada equip a la classificació final. Els de Castelló, amb jugadors de gran categoria a les seves files, venien de guanyar els seus dos partits anteriors; una victòria, els assegurava pràcticament una plaça d'ascens. Per contra, el Verges sabia que per aconseguir alguna cosa en aquests play-off, era important guanyar un partit a domicili.
De bon principi, el partit es preveia lent i aborrit. Les defenses es sobreposaven als atacs i era el Castelló qui mostrava més eficàcia de cara a cistella. El Verges no estava fi en atac ni tampoc en defensa, però malgrat això el primer quart finalitzava amb un resultat curt de 14-11.
En el segon període, el Verges canvià la defensa, però les individualitats dels de Castelló seguien fent molt mal. Els vergelitans, per la seva banda, neutralitzaven cada bàsquet dels locals amb una nova cistella, i arribaren al descans posats dins del partit i amb moltes opcions. Tanmateix, els dos conjunts protagonitzaven un trist bagatge ofensiu; el resultat en el descans era de 26-21.
A la represa, els dos conjunts sabien que si volien tenir opcions de victòria, havien de fer un gran tercer quart. I la igualtat fou la nota dominant; amb un millor bagatge ofensisu, els dos equips anaren a per la victòria. S'arribava a l'últim i definitiu quart tal i com volia el C.B.Verges, posats en el partit i amb clares opcions de triomf (48-42).
L'últim quart començà malament pels visitants, ja que dos triples consecutius del Styl Frank Castelló ensorraren la defensa vergelitana i ampliava la diferència en el marcador fins a 9 punts. Però lluny de rendir-se, el Verges seguí atacant i jugant amb intensitat. Esperonats pel seu públic, els jugadors vergelitans aconseguiren entrar en el partit gràcies a un gran triple de Ferrer, que reduia les distàncies a 5 punts. Aquest triple incentivà a tots els jugadors que a partir de llavors, realitzaren un autèntic espectacle ofensiu. Però un bon atac no servia de res sense una bona defensa. I això ho sabia el C.B.Verges, que aturà cada una de les opcions atacants locals, avançant-se per primera vegada en el marcador, a falta d'un minut i mig pel final, gràcies a dos grans triples de Fortià. A l'últim minut, els visitants es dedicaren a controlar el joc i a mantenir el resultat. Les faltes locals permeteren al C.B.Verges ampliar el marcador, deixant el resultat final de 62 - 70.
Sens dubte, una victòria molt treballada, davant un gran Castelló que demostrà ser un dels equips amés forts de les dos categories de Territorial. Dissabte ens espera un altre bon equip, el Malgrat 07. Esperem altra vegada el suport de l'afició, que en aquest últims partits ja s'ha conevrtit en el nostre sisè home. Ànims i endavant!