dilluns, 26 de maig del 2008

Un Verges totalment descentrat perd a l'Escala.

Sabíem que podia passar, i va passar. L'Escala B, un equip que va entrar als play-off siguent un dels favorits, jugava ahir un partit intrascendent; no tenia cap possibilitat d'ascens. Però no era un matx qualsevol, era un derbi, i això volia dir que anirien a gunayar sí o sí. Per tant, es presentava un partit complicat i que el Verges havia de jugar amb molta intel·ligència.
Lluny d'això, els jugadors vergelitans sortiren a la pista molt descentrats i molt nerviosos. Els locals hi posaren la intensitat, mentre que el Verges estava totalment desparegut en defensa. El primer quart finalitzava amb el resultat de 15 -14 a favor dels locals.
En el segon període, l'entranador vergelità intentà calmar els seus jugadors i els demanà que sortissin a jugar a bàsquet com ells sabien, perquè la veritat, el Verges d'ahir no era l'equip d'aquesta temporada. En aquest segon quart, la tònica del partit no canvià massa. Jugades aïllades mantenien el nostre equip dins del partit, però el joc contianva essent molt irregular. A més, en el minut 1 d'aquest quart, el Verges ja havia fet 5 faltes personals i això possibilità molt la tasca d'un Escala que seguia viu mitjançant els continus tirs lliures. Malgrat això, un triple amb falta personal de Resta, posava el resultat del segon quart a 33 - 35.
Jugant malament, el Verges anà al descans per davant del marcador. Calia canviar molt l'actitud si es volia guanyar aquell partit. Començà el tercer període i l'Escala (amb Capella ja a la pista) agafà petites distàncies al marcador. Però ara es veia un Verges totalment diferent; més centrat, més dur en defensa, í més efectiu en atac. Amb tot, el tercer període acabava amb el resultat de 52 - 54.
L'últim i definitiu quart decidiria. Qui aguantés més bé la pressió i el nervis, s'enduria el partit. Començà el període amb alternances al marcador, però els locals van transformar tres triples que feren molt mal a l'equip de Verges. Amb la igualtat al marcador, s'arribava als instants finals amb màxima igualtat. Però per una banda els errors defensius i per altra, una antiesportiva, sentenciaren un partit que en cap moment es mereixia guanyar el Verges. El resultat final fou de 74 - 70.
Ara tocava tenir fe i esperar que el Castelló hagués ensopegat també a la pista del Malgrat; i així fou. El Malgrat 07 guanyava per 18 punts al Castelló, i d'aquesta manera puja de categoria. El dissabte vinent, gran final al Pavelló Municipal Pepita Palomeras. Qui aconsegueixi guanyar, pujarà de categoria.
El Verges ha de canviar molt la seva actitud durant aquesta setmana, i preparar molt bé el pàrtit de dissabte. Ànims i molta sort!
Anotacions:
Marti 21, Auquer 7, Parals -, Manich 3, Serra 3, Resta 6, Sapena 7, Fortià 11, Ferrer -, Bella 1, Sabater 13.

7 comentaris:

Nasi ha dit...

Ei companys! Va, ànims a tots. Oblidem el més aviat possible el partit d'ahir, i hem d'aprendre dels errors que vam cometre. Tenim una gran oportunitat i no podem fallar.
Per fer-ho caldrà:
- entrenar bé durant la setmana.
- estar més centrats en el partit.
- tothom ha de ser important i ningú pot amagar-se.
- el mal rollo pels atres; no podem discutir-nos a mig partit.
- ser una pinya, i lluitar cada pilota fins al final.

Va,ànims i endavant hòstia!!

VISCA EL VERGES!!

Anònim ha dit...

I tant que sí Ignasi, estic amb tu. A donar-ho tot, que si ho fem no perdrem. Com deia en Marc fa uns dies, som un equip de possar-hi collons, i això és el que em de fer, treballar, estar centrats, anar a totes, lluitar per tot, no amagar-nos i disfrutar a la pista, que si disfrutem i ens i deixem la pell això ho tirem endavant.

Ànims, ganes i força.

peterpunk ha dit...

Apa, som-hi!! Ara més que mai hem de ser un equip. Tothom s'ha d'implicar, jo reconec el gran error comès amb la intencinada, però que si pot fer ara... en fi, tot i que aquesta derrota que és més psicologica que res mes, dissabte s'ha de ser un equip, des de la banqueta, des del 5 de pista, des de la grada (lo millor del partit de l'Escala)...cadescú amb el seu rol, ningú es presindible.
Tots som imprescindible!!
Hem de ser crítcis amb les victòries i forts a les derrotes.

Vinga!! Collons!! Ens ho merexiem!!

Anònim ha dit...

DES DE MALGRAT:

Molta sort en aquesta final que teniu dissabte, nosaltres abans d'anar a l'escala intentarem passar pel vostre pavelló a veura una mica de partit que segur que tindrà un molt bon ambient, com sempre a la vostra pista, i també serà intens i de bon basket(ja que els 2 equips sou bons).
Deixeu els nervis que pogueu tenir al vestuari i disfruteu del joc i segur que ho tireu endavant, tot i que serà molt difícil. De veritat: MOLTA SORT I MOLTS ANIMS!!!

Abans d'acabar comentar que nosaltres estem vinculats al Aecam i hem d'agraïr que ens deixessin vincular a ells per jugar a basket i passar-ho molt bé una colla d'amics, però ens agradaria que ens digueu Malgrat07 ok. Merci...i si sabeu de llocs per anar a dinar per Verges o l'escala us ho agrairiem pq volem anar a passar el dia els pocs(suposo) que nirem a jugar a l'escala l'últim partit. Gràcies de nou.

Martí ha dit...

Ei gent! gran blog, l'acabo de descobrir..

Feia 4 mesos que no jugava per una lesió, i malgrat el pèssim estat de forma va ser un plaer poder tornar a jugar un derbi :)

Bé, només dir-vos, des de l'Escala, que molts ànims contra el Castelló! Podeu guanyar, ja ho vau aconseguir allà, i a casa amb el factor pista n'estic convençut que hi tornareu.

Molta sort!!

Martí

Anònim ha dit...

Merci pel suport Martí, m'hauria agradat que estiguessis al 100% (o potser millor no ;), que tot i així vau guanyar, però també et puc dir que va ser un plaer jugar contra l'Escala i tornar a viure l'ambient que es va viure.

Vinga crack, a acabar-se de recuperar, felicitar-vos i ànims.

Tek_1 ha dit...

Gràcies Martí!
Va estar molt be tornar a jugar contra tu! Encara que no estiguessis a tope.
A veure si t'acabes de recuperar!

Ens veiem!