dijous, 18 de desembre del 2008

Va per tu David...

Victòria del C.B.Verges en el partit contra el Palahí-Vilablareix. Va ser un partit tot estrany, en el que ni locals ni visitants aconseguiren fer un joc vistós. La clara superioritat dels vergletinas dins de la zona, permeté agafar un avantatge considerable en el marcador. A final del primer quart, el resultat era de 27-15.
Al segon període, els visitants es carregaren amb moltes faltes personals; fet que ho aprofità el C.B.Verges per ampliar avantatge a base de tirs lliures. Malgrat tot, el joc d'un i altre equip era més aviat, penós. El resultat a mitja part era de 47 - 28.
A la segona meitat el joc no millorà massa; els locals seguien realitzant un joc irregular, mentre que els visitants seguien amb la seva tònica: faltes personals i protestes exagerades a l'àrbitre. Amb aquest panorama, s'arribà a la fi del tercer quart amb el resultat de 67-48.
I el que es veia a venir, acabà passant. El Vilablareix va perdre els papers, i a causa de tantes protestes i tantes faltes personals, acabà el partit amb tres jugadors a la pista. Sens dubte, un partit per oblidar tant per un equip com per l'altre. El més important, que el C.B.Verges segueix amb la seva bona ratxa de victòries i es situa a la part alta de la classificació. EL resultat final va ser de 88-63.
Els jugadors i cos tècnic del C.B.Verges, van dedicar el triomf a David Begudà, jugador del Cadet Maculí que tristament ens va deixar fa dos setmanes. Siguis on siguis, va per tu David!