dilluns, 1 de desembre del 2008

El C.B.Verges supera la duresa del rival i venç a Arbúcies.

El C.B. Verges arribava a Arbúcies amb dues baixes (Fortià i Resta), però amb uns jugadors disposats a seguir la línia ascendent de bon joc. El rival era el C.B. Arbúcies, un equip complicat i que en cas d'aconseguir la victòria, aconseguiria atrapar els vergelitans a la taula classificatòria.
El partit començava molt fred i amb els dos equips practicant un joc irregular, pobre i lleig. Els de Verges de seguida van tastar la duresa dels jugadors rivals i la permisivitat perillosa de l'àrbitre del partit. Amb aquest panorama, el Verges s'imposava a un primer període on el més positiu va ser el resultat: 8-10.
En el segon quart, el joc d'ambdós conjunts millorà considerablement i això quedà reflectit en el marcador. Dos triples consecutius de Gifre i Ferrer, donaven certa avantatge als visitants, que amb una bona defensa aconseguiren obrir una petita diferència en el marcador. Però fou només un miratge, perquè els locals, amb un joc interior molt dur, aconseguiren, de nou, igualar el matx. Així doncs, el resultat a mitja part era de 23-28.
S'arribava al tercer quart amb un objectiu clar: si el C.B.Verges volia endur-se aquell matx, no podia caure en les provocacions rivals; havia d'estar centrat i fer el seu partit. Va ser un quart on el trist protagonista foren les faltes tècnques; 4 per l'equip local i 2 pel C.B.Verges. Un fet que va fer encendre els ànims a més de un. Malgrat tot, el Verges aconseguí ampliar la diferència en el marcador gràcies a un triple de Serra i combinant una defensa zonal letal, amb uns bons atacs. Resultat al final del període: 35-45.
El C.B.Verges semblava tenir controlat el partit, però davant d'un equip tan dur com l'Arbúcies, no es podia baixar el braços. Amb un +10 en el marcador, el dos equips arribaven en l'últim i decisiu quart. I va ser un període amb un inici fatal pel Verges, que veié com els locals encadanaven 4 jugades consecutives i es posaven a tan sols 2 punts dels vergelitans. L'entrenador es veié obligat a demanar temps mort per mirar de capgirar la situació. Al minut tres de l'últim període, ambdós conjunts ja tenien el pilot vermell per faltes acumulades; així doncs, l'encert en els tirs lliures serien bàsics en el desenvolupament del partit. El C.B.Arbúcies va aconseguir posar-se per primera vegada en el marcador amb una jugada de dos més un. Però lluny de rendir-se, els jugadors de Verges seguiren amb una gran intensitat defensiva i per una banda els tirs lliures, i per altra, tres triples consecutius de Sabater, permeteren arribar al final del partit amb una avantatge de 4 punts. El resultat final va ser de 63-67.
En resum, partit molt difícil i victòria molt treballada. Cal destacar per damunt de tot, la bona actitud dels jugadors de C.B.Verges que en tot moment van ser una pinya dins i fora de la pista. Amb aquesta victòria, el balanç de l'equip Sénior Masculí és de 7 victòries i 4 derrotes.