C.B.Verges: Canals, C. (15) ;Brases, A (4); Ruart, G. (18) ; Sadurní, M. (3) ; Aldaguer, G. (4), Oliveras,N. (3) ; Alabau, J. (18) ; Ribot, N. (11) ; Mannich, M. Van Zanten, Y. (5). Quatre triples Ruart, G., Oliveras, N.(1), Canals, C. (2). 21/39 tirs lliures. 21 faltes. Cap eliminada.

C.E. Celrà: Sebastian, C. (5) ; Sebastian, J. (5) ; Coll, N. (9) ; Martin, A.(5); Taberner, I. (9); Taberner, M. (5); Font, R. (17); Mitjà, R. (9); Font, M. (8). Sis triples Coll, N. (2), Font R. (2), Taberner, I., Martin, A. 16/29 tirs lliures. 29 faltes. Eliminades Taberner, I. (31’) , Font, R. (33) i Coll, N.(39) .

Parcials: 18-15, 25-12, 09-19, 14-20 i al període extra 6-15!

GRAN PARTIT DE LES SÈNIORS DE VERGES! Amb pròrroga inclosa!

El primer quart el matx va ser molt igualat, tot i que durant els primers minuts el ritme el portàvem nosaltres. Vam poder sortir al contraatac controlant el rebot amb una defensa en zona 2-1-2, i superàvem bé la pressió que feien les jugadores locals sense perdre en prou feines cap pilota. Tot i això les jugadores locals es mostraven molt eficients en els tirs i les seves penetracions.

El segon quart les coses van ser molt diferents. El C.B. Verges va canviar la defensa, va provar una zona 2-3 i defensa individual, i allò va ser un colador. I a més de tot això cal afegir les pèrdues de pilota que es van patir durant tot aquest període. Entre els minuts 12-17 de la primera part el C.E. Joventut Celrà ens va fer un parcial de 18 a 0! Com us podeu imaginar se’n van anar del marcador i s’arriba a un resultat al descans de 27-43.

A la rempresa del partit les coses van canviar. Es va sortir amb ganes de remontar i de fer bé les coses. Nomès començar el quart un bàsquet de l’Anna Brases i dos de la Judith ja van fer que comencessim el quart amb un parcial de 6-0. De mica en mica s’anaven fent punts, va arribar el primer triple per part nostra i les locals no acaben de trobar-se còmodes per atacar la zona, fent que baixès la seva efectivitat anotadora. Es va arribar al final del tercer quart amb un resultat de 52-46. Amb un quart els hi vam remontar 10 punts, la cosa anava per bon camí.

Al quart quart va ser més igualtat. Hi va haver intercanvi de cistelles per totes dues bandes, tres triples locals, dos triples nostres, i el C.B Verges va fer jugades molt maques que feia que ens ho passéssim bé a la pista tot i anar encara per darrera en el marcador. A falta de 4 minuts per acabar el partit el resultat era de 65-58 a favor de les locals. Si es volia guanyar ens haviém d’espavilar i que no ens tremolés la mà. A partir d’aquí es va sortir el contraatac i per frenar-nos les jugadores locals feien faltes, que amb la nova normativa són faltes anti-esportives o intencionades (ben bé no sè com en diuen), la qual cosa ens permetia tenir tirs lliures i a més possessió de pilota. La cistella de l’empat la va fer la Núria Ribot amb la seva suspensió habitual! L’últim atac del Celrà el van errar i nosaltres vam errar el contraatac que ens podia donar la victòria, però era igual! Acabàvem de forçar una pròrroga d’un partit que havíem arribat a tenir una diferència en contra de 18 punts! I eren les terceres de la competició i a casa seva! Jo personalment estava super contenta, i diria que la resta de l’equip també. El poc públic que va venir es va animar d’allò més! (Moltes gràcies a tots per venir a animar-nos!) A més tenia la impressió que a la pròrroga guanyariem ja que erem nosaltres les que haviem remontat el partit i forçat la pròrroga.

El període extra ( que així surt a l’acte), va començar igualat, altra vegada amb un intercanvi de cistelles. En el minut 42 anàvem 71-72. A partir d’aquest moment fins el final va ser una festa per part nostra. Vam jugar còmodes, estàvem molt concentrades i no ens va tremolar la mà a cap de les jugadores i es va aconseguir un parcial de 9-1 que deixava el partit amb el resultat final de 72-81! (Well done nenes!!!)

NENES.....Tot i la victòria no s’han de perdre tantes pilotes i ser més efectives amb els tirs lliures (54%) i en els bàsquets fàcils! (Això últim va per mi!) Si haguèssim fet més cistelles i més tirs lliures, (percentatge bastant) dolent no hauriem patit tant! Aquesta victòria tan treballada ens dòna molta moral a l’equip i fa que ens creiem d’una vegada que si juguem bé i fem les coses ben fetes nosaltres també podem estar amb els equips de dalt!