Anotacions
C.B.Verges: Canals, C. (6) ; Brases, A. ; Roca, N. (2) ; Ruart, G. (13) ; Sadurní, M. (6) ; Roca, N.; Aldaguer, G. , Oliveras,N. (2) ; Alabau, J. (2) ; Ribot, N. (5) ; Mannich, M. ; Van Zanten, Y. (6). Un triple Ruart, G. 3/6 tirs lliures. 20 faltes. Cap eliminada.

U.E. Ripoll: Magnet, O. (10) ; Cadadesús, S. (8) ; Llagostera, M.(10); Magnet, C. (11); Paez, A. Abascal, I. (10); Armengol, I. (9). Dos triples Magnet, O. i Armengol, I. 14/21 tirs lliures. 13 faltes. Cap eliminada.

Parcials: 8-18, 11-7, 16-22, 7-11.

Un partit per oblidar. No voliem fer la crònica, per això el retard, però com que avui hem fet un PARTIDÀS A FORA CONTRA EL CELRÀ, hem decidit que escriuriem quatre ratlles.

Eren nomès set jugadores, però hi anaven com si fòssin 14. Eren molt fortes,(si recordeu una va tirar a terra a la Yoland i tot!!!), molt ordenades i tenen molt ben après que es tracta de tenir la pilota i fer cistelles.

Vàrem sortir adormides ja que el minut nou del primer quart nomès portàvem 4 punts.

El segon quart es va poder disminuir la diferència a 5 punts (17-22), però tres tirs lliures de quatre intents del U.E. Ripoll van fer que arrribéssim el descans amb una diferència de 6 punts (19-25).

El tercer quart va ser patètic pel que fa el joc del club bàsquet Verges. Parcial a favor del ripoll de 2-17 que feia que s’arribés a una diferència màxima de 21 punts. (42-21)! Ens van doblar els punts i jugant a casa!!! Mare meva!!

Per sort nostra en els últims 14 minuts de partit vàrem defensar més fort, la qual cosa va provocar que es recuperessin pilotes i s’aconseguissin cistelles fàcils. Això ens va permetre arreglar una micona (com diria en Tomàs Molina de Polònia) el marcador.