dimecres, 26 de novembre del 2008

El C.B.Verges guanya a un Sant Feliu invicte fins al moment.

Els C.B.Verges va aconseguir una important victòria el dissabte, a la seva pista. El derrotat fou el C.B. Sant Feliu de Guíxols, que fins al moment, havia contat els partits amb victòries. Els locals tornaven a tenir baixes en el seu equip (Auquer, Resta i Fortià). Per tant, havien de suar de valent per vènçer a un equip visitant que no posaria les coses gens fàcils.
El primer període va començar amb els dos equips practicant un joc molt irregular i amb les defenses sobreposant-se als atacs. Amb aquesta tònica s'arribava al final del primer quart amb el resultat de 7-12. La nota negativa d'aquest inici de partit va ser el passostisme del senyor col·legiat; tant per una banda com per l'altra, l'àrbitre del partit es va dedicar a observar el partit des del mig camp i a pitar quan realment li venia de gust.
El segon període començava amb un Verges totalment diferent. Els locals sortiren en trompa i, amb una gran defensa, eliminaren els jugadors clau del Sant Feliu i aprofitaren les seves opcions en atac. Amb un seguit de contraatacs ben definits, el jugadors vergelitans s'avançaven en el marcador i el deixaven, al final del període, amb un resultat de 28 - 19.
Les coses semblaven que anaven molt bé, però no valia confiar-se ni relaxar-se. Així que els de Verges sortiren a la pista decidits a sentenciar el partit i evitar qualsevol accident que pogués fer perillar el resultat. I la veritat que els nostres jugadors realitzaren també un gran tercer quart, imposant-se en tot moment a un Sant Feliu de Guíxols que no va saber trobar alternatives en el seu joc. El marcador continuava creixent i al finalitzar aquest quart, ja era de 53 - 29.
El darrer quart, el C.B.Verges l'inicià amb la mateixa empenta i les mateixes ganes de l'inici. Però quan faltaven 4 minuts per finalitzar el partit, i amb un marcador de +25 pels locals, arribà la relaxació dels jugadors vergelitans; una relaxació que l'aprofitaren molt bé els de Sant Feliu de Guíxols per maquillar el marcador. El locals acabaren guanyant el partit amb el resultat de 68 - 57.
El C.B. Verges guanyava el partit però es quedava amb un mal regust de boca després del pèssim darrer quart que realitzà. Que serveixi de lliçó per un altre dia. Amb aquesta victòria, els nostres jugadors s'apropen a la zona alta de la classificació.