dimarts, 18 de novembre del 2008

El C.B.Verges planta cara al líder.

El titular pot semblar enganyós si mirem el resultat, però realment el C.B.Verges va plantar cara al Blanes, un líder que es presentava com a imbatut. Els visitants sortiren mentalitzats que davant seu es trobarien un gran rival i que per fer alguna cosa en el partit, havien de jugar perfecte i al 100% durant els 40 minuts.

Al primer quart, els vergelitans realitzaren un gran joc d'equip, amb una defensa molt forta i uns atacs molt ben definits. En aquest període la nota predominant va ser la igualtat. Resultat final de 17-15.

Al segon quart, el partit seguí amb la mateixa tònica; un sorprenent Verges continuava posant contra les cordes al líder. Però a falta de dos minuts per arribar al descans, es produiren un seguit d'errades per part dels jugadors vergelitans que gairebé foren decisives al llarg del partit, perquè els locals les aprofitaren i amb tan sols un minut i mig, marxaren de 10 punts en el marcador. Així dons, el resultat en el descans era de 40-30.

A la represa, lluny de lamentar-se, el Verges sortí a la pista amb la intenció de seguir amb la mateixa intensitat dels 18 primers minuts i evitar més errades infantils , ja que en un partit com aquest, es pagaven molt cares. Va ser un període de molta igualtat, on el C.B.Verges estigué molt i molt bé en defensa, però no aprofità les seves opcions a l'atac. El resultat a final del tercer quart era de 58-48.

Calia un darrer quart antològic per sorprendre el líder. Però lluny d'això, els visitants s'anaren fonent mica en mica i pagaren l'esforç físic inicial. Això ho aprofitava un Blanes, que passava per davant d'uns jugadors visitants que malgrat lluitar fins al final, no pogueren aturar l'atac dels blanencs. El resultat final del partit: 80-63.

Amb aquesta victòria, el C.B.Blanes és encara més líder, mentre que el Verges es situa a la zona mitja de la classifiació amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes.