dimarts, 18 de novembre del 2008

Victòria del C.B. Verges en el partit aplaçat.

El C.B. Verges jugava el divendres el seu partit aplaçat contra el Palafolls Flamydent. Va ser un partit de tràmit, que els locals van guanyar sense massa problemes. El joc d'ambdós equips va ser lent i molt irregular.
Després d'uns primers minuts de total domini local, el Palafolls es despertà en el segon quart i aconseguí acostar-se al marcador. Al final del segon període, el resultat era de 36-25.
A la represa, els jugadors vergelitans no volien cap mena de sorpresa, i enllestiren ràpidament la feina, agafant diferències considerables en el marcador. Però altra vegada, la iregularitat en el seu joc féu que els visitants reduíssin les diferències i es col·loquéssin a tan sols 8 punts per sota. Però dos bons atacs, deixaven el marcador, a final del tercer període, amb el resultat de: 52-40.
L'últim quart havia de servir per reafirmar la victòria d'un Verges. Malgrat no practicar un joc brillant, els locals aconseguien guanyar un partit que en cap moment se'ls complicà, però que fou realment lent i avorrit per l'espectador. El resulta final va ser: 72-59.
La nota positiva del matx, el retorn del pívot Albert Paretas.
Anotacions:
Paretas A. (5), Martí M. (14), Auquer F. (9), Manich J. (-), Serra S. (7), Resta D. (9), Sapena J. (2), Ferrer E. (-), Gifre F. (8), Sabater I. (18)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Sí senyor, gran partit de bàsquet!!! Jaja, com diuen els futbolistes, necessitavem els 3 punts, jugant bé o malament.

Anònim ha dit...

L'entrenador del Palafolls:
No se on veieu la paraula merda a tot el comentari, bàsicament estem definint com és l'equip contari tant el físic com l'alçada.
El pavellò és com és, nosaltres tambè tenim un pressupost petit, i si es crida ressona molt i això impresiona. Sou els clars guanyadors del partit i hem sembla que et vaig felicitar per això. I no tinc cap queixa del tracte rebut, felicitats!.
En un blog tothom s'expressa com és lliure i si hi ha algun comentari que us ha ofès ( cosa que no ho veig per en lloc, hi repeteixo no se on veieu la paraula merda) et demano disculpes i s'acaba el tema aquí. La lliga és molt llarga i la vida dóna moltes voltes, molta sort!

Anònim ha dit...

Estic alucinant amb els de Palafolls!!! A kina lliga es pensen q juguen...Ànims Verges, sou un gran equip!!!!

Una aficionada

Anònim ha dit...

Tal i co diu l'entrenador del palafolls m'expressaré lliurament:
- Els de palafolls si no volen jugar amb equips com el nostre, que apreguin a jugar a basket i que pujin de categoria, així que amb el nostre físic segur que no els atraparem. Ara, de la manera que jugen, potser el que faran és baixar de grup i així tampoc el haurem d'aguantar.
- A més, nosaltres fa anys que volem canviar de pavalló, som els que hi jugem més partits.
- I de l'afició, no teniu res a dir, justament va ser un partit on la grada estava tranquila. Ara bé, si esteu acostumats a no tenir ningú a la vostra tampoc emprenyeu els altres.

Anònim ha dit...

Es que no entenc res de quin joc voleu jugar, de totes maneres m'agrada que feu el tafaner per els altres blocs! no sabíem que fossiu tant sensibles! total... es que nomès interpreteu el que us dóna la gana, en fi...
P.D.: per cert s'escriu FAMILYDENT, no FLAMYDENT, i gràcies a akesta polèmica que vosaltres us heu montat solets, ens fem més grans cada día. Siau a tothom i passeu per l'ombra.Ah! veig que a sobre us han afegit a la llista dels Links del Blog del C.B.P., per molts anys!!!

Anònim ha dit...

Us heu llegit la crònica del Vilanova del vostre partit?? No?? Dons no n'hi massa diferència amb la que hi ha "penjada" al blog del Palafolls... que conste en acta.