dilluns, 17 de novembre del 2008

EL VERGES GUANYA A LA PISTA DE LES ESCOLÀPIES

Crònica feta per : Mariona Manich

El partit va començar puntual en un pavelló força deixat i amb un públic visitant baix en número (2) però molt alt d’ànims (gràcies per venir!!!).

Tot i que el partit va començar amb dos punts de l’equip local, el Verges, no es va deixar superar i el primer quart va acabar en un empat de 15 a 15.

El segon quart va ser fulminant, el Verges va poder aconseguir una diferència de punts molt alta gràcies a un bon joc en atac i una defensa individual que va permetre recuperar molts rebots per així poder sortir en cotra-atac. El resultat d’aquest quart va ser de 7 a 26.

En el tercer quart, es va aconseguir la màxima diferència de punts que va protagonitzar el Verges, el resultat d’aquest quart va ser 5 a 17, aconseguint així un resultat final de 27 a 58.

Durant l’últim quart del partit el Verges es va relaxar deixant que el Figueres aconseguís guanyar el període, però tot i així les nenes de Verges van aconseguir una victòria merescuda per l’esforç de tot el partit.
El resultat final del matx va ser de 46 a 68.

Anotacions: Carla (15), Roca (2), Maria (4), Georgina (6), Uli (3), Judith (11), Ribot (15), Mariona (-), Yolan (12)

Faltes: Carla (1), Roca (4), Maria (-), Georgina (2), Uli (-), Judith (4), Ribot (1), Mariona (2), Yolan (2)

Triples: Carla (2), Uli (1)

Tirs lliures: Carla (1/2), Roca (2/2), Maria (0/2), Georgina (-), Uli (-), Judith (1/2), Ribot (3/4), Mariona (-), Yolan (-)

Noies, tot i haver guanyat els últims partits, cal que no ens relaxem i ens posem les piles, ens venen partits durs!!!!!