dijous, 13 de novembre del 2008

Derrota clara del Verges.

El C.B.Verges va encaixar la primera derrota a la seva pista davant d'un Vilanova Palafolls que estigué molt encertat en el tir exterior.

Els locals sortiren a la pista molt descentrats i amb un nerviosisme impropi d'ells. Per la seva banda, els de Malgrat iniciaren, ja en el primer quart, un recital de triples que el situaren de manera clara davant del marcador. Finalitzava el primer període amb el resultat de 8-21.

Al segon quart, els jugadors locals milloraren la seva actitud, però el Vilanova Palafolls va continuar exhibint un gran percentatge de tir que impossibiltava cap opció de remuntada pels vergelitans. Així doncs, el marcador a la mitja part era de 22-38.

A la represa, i esperonats pel seu públic, el C.B.Verges va sortir molt fort i amb una intensa defensa i una gran efectivitat en atac, es posaren a tan sols 8 punts dels visitants. La remuntada semblava possible, però fou sols un miratge, ja que dos errors seguits dels jugadors vergelitans els aprofità el Vilanova Palafolls, que es situà de nou 12 punts amunt. El tercer quart finalitzava amb el resultat de 39-51.

Molt difícil ho tenien els locals per aconseguir la victòria. I més, quan en el darrer quart els jugadors de Malgrat continuaven amb el seu recital de triples. El C.B. Verges no va poder ni maquillar el resultat davant de l'encert dels vistants, i d'aquesta manera es consumava la primera derrota dels de Verges a la seva pista. Resultat final: 49-71.

Lliçó apresa pels locals, que aquest cap de setmana visiten al lider a la seva pista. La nota positiva del matx fou la reaparició del base Cesc Auquer, que després de molts dies lesionat, tornava a les pistes.