dimecres, 12 de novembre del 2008

VICTÒRIA CONTUDENT

VICTÒRIA CONTUDENT …
Escrit : Judith Alabau
El Sènior Femení va aconseguir una victòria moralment important per les jugadores, després de la última derrota a casa. Aquesta va ser una victòria contundent (66-23) i sense gaires problemes contra el C.B. Fontcoberta. Tot i no desplegar el seu millor joc, les vergelitanes estan reafirmant de mica en mica el seu joc, i intentant aconseguir un ritme i cohesió de grup, que partit rera partit es va perfilant i desitjant que es consolidi el més aviat possible.

Ja en el primer quart es guanyava (18-9) en el marcador tot i que va ser en el segon quart on un parcial de 18 a 0 va fer que s’arribés al descans amb un clar marcador per les locals de 36-9. Així es reflectia la gran lluita i la gran capacitat ofensiva i defensiva de les jugadores que van estar en pista en aquest quart.
La clau d'aquest bon inici, una gran defensa i la bona actitud de tots els jugadors.

A la represa, les jugadores del CB Verges continuaren exhibint un gran joc d'equip i mostraren les seves millors cartes. Així, en aquest tercer període, no es relaxaran, ans al contrari ja que això els permeté fer un parcial de 16 a 2, deixant el marcador amb un clar i contundent 52-11. Va ser en aquet quart quan les visitants pogueren fer un bàsquet després de 20 minuts sense anotar, fet que va ser aplaudit per tot el públic, tant pel local com per el visitant, present al pavelló Pepita Palomeras; demostrant així el nostre “saber fer”.

L'últim i definitiu quart va ser de pur tràmit, tot i que les locals es van relaxar molt i van deixar que les visitants fessin més punts en aquest últim quart que en tota la resta del partit. El parcial va ser de 14 a 12 per les locals. Malgrat tot, va servir a les vergelitanes per ampliar el marcador, deixant-lo amb el resultat final de 66-23.

S'arribava doncs al final d'un partit que posa de manifest que el C.B.Verges té un bon planter de jugadores a les quals, a vegades, els manca una bona direcció d’equip i un esquema de joc clar i concís. Tot i això, noies anem avançant! I que vagin alerta que quan agafem arrancada no ens pararan!!!!

Puntuació: Carla (10 p.); Anna (3 p.); Roca (2 p.); Gemma (11 p.), Georgina (2 p.); Uli (2 p.); Judith (19 p.); Ribot (5p.); Mariona (2p.); Yolan (10p.)

Faltes: Carla (--), Anna (1); Roca (4); Gemma (--), Georgina (1); Uli (3) ; Judith (5); Ribot (--); Mariona (2); Yolan (--)