dimecres, 5 de novembre del 2008

PRIMERA DERROTA A CASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Escrit per : Gemma Ruart.
El Verges va començar molt centrat, motivat i agressiu en pista anant als contraatacs, robant pilotes i fent jugades molt compenetrades entre els pivots, Judith Alabau i Yolande Van Zanten, érem tota la plantilla i hi havia ganes, als poc minuts de joc s’arribava a una diferència de 12-3. Aquest ritme, que acostuma a ser un clàssic en els nostres partits, va disminuir, el Verges es va confiar, moment que va aprofitar l’equip rival per escurçar diferències i empatar el partit.

Al segon quart el Verges es va tornar a valer de força per tornar-se a desmarcar i aconseguir un lleuger avantatge de 10 punts, però un desconcert i badada en defensa individual van fer possible que la jugadora nº 8 del Torelló anotés 11 punts en 3 minuts. Tot i això el marcador va acabar, al descans, amb quatre punts d’avantatge per part del Verges. (33-29).

A partir d’aquí, el joc del Verges va començar a defallir, fruit de nervis i errors primaris, el rival, conduït per una gran actuació de la jugadora del dorsal nº 7 (25 punts), ho encertaven tot i no perdonaven res. A l’últim quart i perdent de només 5 punts, per causes externes, el rival va arribar a fer un parcial de 9-0 i posicionar-se a 49-63. A falta de 2 minuts el Verges, va carregar-se d’energia, però ja era massa tard i no es va poder evitar la primera derrota a casa, finalitzant el matx amb un marcador de 58-65.

Faltes Verges (25): Canals, Carla: 2, Brasas, Anna: 1, Roca, Núria: 2, Ruart Gemma: 4, Aldeguer Georgina: 1, Oliveras Núria: 3, Alabau Judith: 2, Ribot Núria: 4, Manich, Mariona: 2, Van Zanten, Yolande: 4.