dilluns, 3 de novembre del 2008

El C.B.Verges guanya i juga bé.

El C.B.Verges va aconseguir una victòria molt important contra el C.B.Cornellà, i ho va fer practicant un molt bon joc. Els vegelitans, que en aquest partit recuperaven al capità David Resta, sortiren molt centrats en el partit i realitzaren un bon primer quart, aconseguint una avantatge de 10 punts en el marcador (9-19). La clau d'aquest bon inici, una gran defensa i la bona actitud de tots els jugadors.

En el segon període, els jugadors del C.B.Verges continuaren exhibint un gran joc d'equip i mostraren la seva millor versió. Molt superiors dins l'ampolla , els pívots del C.B.Verges sueperaven en tot moment la defensa del Cornellà. Així doncs, s'arribava al descans amb un marcador de 23-42.

A la represa, els locals van endurir la seva defensa i milloraren el seu atac; aquest fet els permetia posar-se a tan sols 12 punts al minut 4 d'aquest quart. Però els de Verges recuperaren ben aviat el seu bon joc i tornaven a agafar diferències al marcador, arribant a la finalització del tercer quart amb el resultat de 36-57.

L'útim i definitiu quart va ser de pur tràmit i va servir als vergelitans per ampliar el marcador, deixant-lo amb el resultat final de 47-80.

S'arribava doncs al final d'un partit que posava de manifest que el C.B.Verges continua amb línea ascendent de joc i que un cop hagi recuperat tots els efectius, serà un equip difícil de vènçer.