divendres, 26 de desembre del 2008

El C.B.Verges segueix amb la bona ratxa de victòries.

El C.B.Verges arribava a Lloret amb quatre baixes importants a les seves files però amb ganes de seguir la seva bona ratxa de joc. No va ser un partit gens fàcil, ni molt menys. En el primer quart, el Lloret va sortir molt dur i els de Verges navegaven sobre la pista intentant aturar el joc dels de la costa. Per sort, els locals no estigueren gens encertats en l'apart ofensiu. S'arribava a la finalització del primer quart amb el trist resultat de 12-6.
A la represa, el Verges començà a situar-se a la pista i amb una defensa zonal pogueren capgirar el marcador arribant al descans amb el resultat de
En el tercer quart, el Verges començà de nou amb un joc irregular i amb excessives pèrdues de pilota. Aquest fet ho aprofitaren el locals per empatar de nou i entrar al partit. Va ser llavors quan els jugadors vergelitans van treure la ràbia i el punt d'honor i van conjurar-se per tirar endavant el partit. Arribava el final del tercer quart amb el resultat de
En el darrer quart, el Verges seguí amb la defensa zonal que tant d'èxit li havia donat durant el partit i controlà un matx que en certs moments semblava que podia escapar-se. Així doncs, s'arribava al final amb el resultat de 48-58.
Continua la bona ratxa d'un Verges, que ha de seguir treballant molt si vol continuar escalant posicions a la classificació.