divendres, 26 de desembre del 2008

El C.B.Verges us desitja un bon any 2009.

Estem a les acaballes de l'any 2008 i si fem balanç, podem dir que ha estat un any molt important i triomfant pel nostre club. Hem viscut, des de les categories de base fins a la sénior, grans alegries i també algunes tristeses.

Per començar, tornava el bàsquet en les categories Mini-Femení. Un fet molt important de cara el bàsquet base i el futur del nostre club.

Per la seva banda, el Mini-Masculí aconseguia acabar la temporada en les posicions capdavanteres i realitzant un gran joc d'equip. Enguany, estan lluitant per consolidar-se a la nova categoria, i ho estan fent amb molt d'èxit.

El Cadet Masculí realitzava també una temporada acceptable i, de moment, està arrassant en la present.

Una altra bona notícia de la temporada passada, va ser l'ascens de categoria del Sénior Masculí. L'equip de Josep Maria Estévez va acabar la temporada passada en tercera posició i va aconseguir el passaport per disputar el play-off d'ascens de categoria. Després de lluites, patiments, molt d'esforç i treball, van assolir el premi de l'ascens culminant així, un gran any. En la present temporada, l'equip està desenvolupant un joc irregular però últimament conta els partits per victòries, fet que l'ha permès estar a hores d'ara en les posicions capdavanteres.

També cal esmentar com a gran notícia de l'any, la tornada a les pistes de l'equip Sénior Femení. Les jugadores de Josep Arbat han aconseguit formar un gran conjunt i han fet molta pinya. Aquest bon ambient es veu reflectit a la pista, on estan realitzant una temporada realment bona, aconseguint victòries èpiques com la de la pista de Celrà.

Però l'any 2008 també serà recordat per l'any que el C.B.Verges va perdre dos integrants molt importants pel nostre club: en Carlos Martini i en David Begudà. Per això voldria, des d'aquestes línies, tenir un recordatori per aquestes dos grans persones. Animo a tots i totes a treballar al màxim el que resta de temporada, per així dedicar-los a ells el treball i els èxits que puguin arribar.

Així doncs, el C.B.Verges us vol desitjar a tots i a totes unes bones festes i molta sort en el proper 2009, tot esperant poder seguir comptant amb tots vosaltres.

C.B.VERGES.