dimarts, 15 d’abril del 2008

Ja ha sortit el calendari per a la 2ª fase!

Nois, ja han sortit els calendaris per la segona fase.

El primer partit (27/4/08), penso que ja es pot considerar un clàssic entre dos equips que es coneixen bastant bé, què més dir: Malgrat - Verges, a veure si tot surt bé i repetim el resultat que ja varem obtenir com a visitants, o millor encara, el millorem.

Segon partit, no sé si es pot definir com un derbi, però sí com una final, almenys aquest serà l'ambient a la pista i espero que també a la grada (la veritat és que no en tinc cap dubte)! Un Verges - l'Escala en tota regla, al pavelló Pepita Palomeras. Suposo que no fa falta dir que tothom qui vulgui està convidat a omplir la grada i a demostrar a la gent del poble escalenc què significa el Verges i jugar a Verges.

Finalment, l'últim partit de la primera volta contra el Castelló. Ja tindrem la referència del partit que hauran jugat Castelló - Malgrat, per fer-nos una idea del nivell del Castelló, però estic segur que serà un gran equip i per tant hem d'anar al partit amb la màxima concentració i amb totes les ganes de les grans cites.

La segona volta començarà el 18/05/08 amb el mateix ordre de partits.

Doncs ja ho veieu.

Per a més informació:

http://www.basquetcatala.com/2007-2008/girona/calendaris/C047205.html



2 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquesta setmana descans fins divendres, pero la setmana que be dilluns, dimecres i divendres, que ens em de possar a tope per la fase final.
Apa.

Unknown ha dit...

Ja hos vaig parlar de primes anteriorment, en cas d'assolir l'objectiu 1º o 2º.
Prmera prima, en josep del centro ens convida a un sopar de gambes i calamars, fins que quedem farts.
Apa nois a tope. jejeje...