dimarts, 15 d’abril del 2008

El Sénior Masculí del C.B.Verges queda en segona posició i jugarà la fase d’ascens.

Després d’una segona volta impressionant, els jugadors del Sènior Masculí del Verges han aconseguit quedar en segona posició de la lliga i d’aquesta manera es jugaran l’ascens amb el Malgrat “B”, el Castelló d’Empúries i l’Escala “B”.

Els homes de Josep Maria Estévez, “Xeli”, han aconseguit encarrilar un seguit de victòries consecutives, que l’han portat a superar els seus rivals més directes, el Calella “C” i l’Atlètic Silenc.

Després de fer una primera volta digna (derrotats en dues ocasions amb el Malgrat “B” i el Calella “C”), els jugadors vergelitans estaven obligats a fer una segona volta encara millor. I l’objectiu, a pesar de l’accidentada derrota amb el Palafrugell, s’ha complert. Ara doncs, a esperar dates i horaris per jugar aquest fase.

Des d’aquí, felicitar a l’afició! Aquest últims dies, heu estat genials. Esperem que continueu donant-nos el vostre suport.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

NOTA DE PREMSA C.B. VERGES
Primer felicitar a tots el jugadors de la plantilla del senior masculi, per la gran temporada feta fins al moment.
Despres fer saber que tenen el sopar pagat de final de temporada, jejeje.
S'esta buscant pressupost,per poguer pagar primes economiques, en cas d'aconseguir pujar de categoria,jejeje.

Anònim ha dit...

Com a ex jugadora d'aquest club i ex jugadora d'aquest estupendu entrenador que està lluitant dia rere dia perquè aquest sènior masculí obtingui els millors resultats, vull felicitar a tots els jugadors i a ell en especial. Xeli, la pivot de 1'82mts et desitja moltísssima sort!! i a vosaltres també nois!!!

-neus-.