dimarts, 15 d’abril del 2008

El C.B.Verges, guanya a Riudarenes, i assoleix la segona posició.

Cansats pel gran esforç realitzat el dia abans, els jugadors del Verges tenien un partit important a Riudarenes. Amb l’experiència d’Hostalric, l’equip no podia relaxar-se ni un moment, si no volia veure perillar el triomf.

El partit començà molt igualat; el Verges sortí amb un cinc inicial molt alt, per poder dominar el rebot defensiu i ofensiu. Mica en mica, els jugadors vergelitans començaren a agafar diferències al marcador. El primer quart acabà amb el resultat de 11 - 19. El segon quart començà amb molts dubtes per part dels dos equips. Un triple de Fortià, tranquilitzava els ànims dels jugadors i afició visitant. Malgrat mostrar-se superior que els seus contrincants, les diferències no es veien del tot reflectides en el marcador al arribar al descans 18 - 29.

Esperonats pel “míster”, els jugadors del Verges van sortir a la represa a sentenciar el més aviat possible el partit. I així ho feren; un tercer quart esplèndid en defensa i regulars en atac, permeteren agafar distàncies en el marcador i al final de tercer quart el resultat ja era de 27 - 48.

L’últim quart fou de pur tràmit, i el Verges no féu res més que ampliar la diferència en el marcador 35 - 61. Bona segona part del C.B.Verges que aconsegueix d’aquesta manera la segona posició a la classificació.

Per celebrar-ho, gran sopar al restaurant l’Alberana. Després, festa al Mas Pi. Ara, a entrenar-se bé per afrontar els següents partits amb mentalitat positiva i amb gran forma física.