dimarts, 15 d’abril del 2008

Divendres de bàsquet al municipal Pepita Palomeras, i gran victòria local.

El C.B.Verges i l’Atlètic Silenc s’enfrontaven la nit del divendres. Ambdós equips arribaven en el partit aplaçat, amb series opcions per classificar-se en segon lloc. Els locals havien guanyat en el primer partit de lliga a Sils (74-77), però sabien que ara s’enfrontarien a un equip més fort, amb noves incorporacions i a qui només els valia la victòria.

L’afició tornà a omplir les grades i recolzà en tot moment al seu equip. Els jugadors del Verges sortiren molt mentalitzats i segurs d’aconseguir la victòria. En el primer quart les defenses es van sobreposar en els atacs; el Verges estava molt bé en defensa, però en atac va encadenar molts errors infantils. Fet que provocà que al final del primer quart el resultat fos 17-13.

En el segon quart, el Verges estigué més encertat en atac, però els pivots visitants començaren a despertar i mantingueren la igualtat en el marcador, arribant al descans amb un pobre resultat de 30 - 24.

A la represa, i amb els nervis a flor de pell, els vergelitans sortiren en trompa i amb un defensa zonal aconseguiren trencar el partit i situar-se fins a vint punts per sobre l’Atletic Silenc, que mica en mica es veié superat i començà posar-se nerviós. Fruit d’això, l’àrbitre els sancionà amb dues tècniques i dues antiesportives. Lluny de rendir-se, els visitants reduïren distàncies transformant 5 triples consecutius; el partit tornava a estar igualat i s’arribava al final del tercer quart amb el resultat de 49 - 43.

L’últim i decisiu quart, el Verges sortí a controlar la mínima avantatge que tenia. La bona defensa i, sobretot, els rebots ofensius, permeteren al conjunt local de mantenir un diferència de 10 punts, que seria ja irrecuperable per l’Atlètic Silenc. El resultat final fou de 61 - 51.