dimarts, 15 d’abril del 2008

El Calella “C” cau amb dignitat a Verges i perd el segon lloc.

El C.B. Verges rebia la important visita del C.B.Calella “C” amb qui ja havia caigut derrotat en el partit de la primera volta per 80 - 70. Per tant, als locals només els valia la victòria si volien continuar tenint opcions. I si pogués ésser, aconseguir-la amb una major diferència de punts (+10), per tenir el bàsquet “average” a favor.

Les grades quedaren petites per presenciar aquest important partit. Recolzats en tot moment pel seu públic, el C.B.Verges sortí des de bon principi, molt ben posat a la pista. El Calella “C”, amb un equip jove i fort físicament, sortí a la pista disposat a donar la sorpresa i emportar-se la victòria. El primer quart ja presagiava un gran enfrontament (21-15). El segon quart, continuà la igualtat entre els dos conjunts. Un triple a l’últim segon del segon quart de Ferrer ampliava la diferència al marcador fins a 7 punts, 39 – 32. Amb aquest resultat s’arribava al descans.

El tercer quart, els locals sortiren a pressionar per intentar marxar en el marcador, però una bona defensa rival no ho va permetre. Per contra, els jugadors visitants despertaren i aconseguiren ajustar el marcador. Amb el Calella a tres punts, els nervis i les pors van començar a aparèixer, però un triple sobre la botzina de Sabater, va permetre mantenir la igualtat en el marcador al final del tercer període (51 – 45).

Per tant, l’últim quart ho decidiria tot. El Verges hi arribava amb tots els seus efectius, mentre que el Calella perdia un dels seus pivots eliminat per faltes personals. Els locals van tronar a la defensa zonal i combinat amb un seguit de bons atacs, van ampliar el marcador fins a 11 punts. A falta de 40 segons, la victòria ja era local. Ara tocava defensar el bàsquet “average”, que malauradament no va poder ser així perquè els visitants seleccionaren un bon tir de dos, deixant el resulta final de 72 – 63.

Bon partit jugat pels dos equips, que es jugaven molt i que van deixar-se la pell a la pista. Victòria local que els permetia seguir somiant amb el segons lloc de la classificació, a falta de dos partits.

Anotacions: Martí 27, Auquer, Parals, Manich 6, Serra 2, Resta , Sapena 6, Fortià 11, Ferrer 4, Bellapart, Sabater 16.