divendres, 25 d’abril del 2008

Arriba el moment; ara és l’hora de la veritat!!

Aquest fi de setmana comença la lligueta que decidirà quins seran els dos equips que pujaran de categoria. La lligueta es preveu força igualada, però amb dos clars favorits, el Malgrat i l’Escala.

El nostre equip ha d’afrontar els següents partits amb totes les ganes del món. Després d’una segona volta espectacular, hem de ser conscients que ara tocarà patir amb els millors de la categoria. S’ha de saber jugar els sis partits que queden; no arrugar-se en cap moment, jugar amb mentalitat guanyadora, aprendre a guanyar i a perdre i, sobretot, lluitar fins al final, passi el que passi. Els nervis, la pressió, els interrogants... a casa! Ara només val la concentració, la passió i les ganes de gaudir d’aquests partits que ens queden.

Ànims a tot l’equip i a jugar aquest partits amb el cap ben alt...! Com deia un tal Edward Salk, “ la recompensa del treball ben fet és l’oportunitat de fer més treball ben fet”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amén Ignasi. A per tot i sense abaixar el cap en cap moment que això ho tirarem endavant. No som favorits, però hi som, i això és el que importa. Tenim l'oportunitat i s'ha d'aprofitar, aquest cop no fallarem, n'estic segur!!! Confio en aquest equip i sé que no fallarem!!!

Unknown ha dit...

SI SENYOR AIXO ES AIXI;VINGA COLLONS