dimecres, 30 d’abril del 2008

El C.B.Verges comença la fase amb mal peu.

El Verges inicià el passat cap de setmana els play-off d'ascens amb una derrota a la pista del Malgrat. Mal començaren les coses pels visitants, quan ja en el primer període veieren com els de la costa practicaven una defensa asfixiant que no deixava practicar el joc al Verges. Tot i així, i gràcies a un triple de Sapena de més enllà del mig camp, el resultat a la fi del primer quart era de 20-14. S'iniciava el segon quart amb la mateixa tònica; bona defensa local i mal atac dels vergelitans que encadanaven un error darrere un altre. Descentrats i totalment fosos, els nostres jugadors intentaren recuperar-se, però anaren al descansen amb un resultat de 39-26.
Per remuntar, calia reaccionar d'alguna manera. I així fou. Però amb la millora del joc del Verges, arribaren també els triples locals que mantenien la diferència al marcador. El tercer quart fou pel Verges, però tot i això, la diferència continuava essent considerable al final: 53-42.
S'arribava a l'últim quart i els visitants tenien el partit molt complicat. Però no es rendiren; tant és així, que en el minut 3 d'aquest últim període, el Verges es col·locà a tan sols 8 punts del Malgrat. Això, malauradament, només fou un miratge, perquè els locals saberen mantenir-se ferms i resolgueren el partit a base de triples i contraatacs. Això acabà de fulminar un Verges que acabà esgotat física i psicològicament. El resulta final fou de 75-53.
En resum, mal partit del Verges, que encadenà molts errors en atac i es mostrà molt apàtic durant el partit. Això, encadenat amb el bon partit dels jugadors locals, sentenciaren un partit que ha de servir al Verges com a incentiu de cara els propers partits.