dimecres, 1 d’octubre del 2008

INICI AMB VICTÒRIA.

El passat dissabte, el Sénior Masculí del C.B.Verges inicià la competició (recordem que el primer partit de lliga s'aplaçà) amb una victòria treballada al camp dels Maristes de Girona. Els vergelitans es presentaren amb 4 baixes a l'equip. Malgrat això, van sortir molt centrats en el partit. Durant el primer quart, el Verges jugà molt fort en defensa però no acabava d'estar fi en atac; els continus errors ofensius d'un i altre equip va fer que s'arribés al final del primer període amb un resultat curt.
En el segon quart, el C.B.Verges imposà el seu ritme i amb una bona defensa i sortint molt bé al contraatac, aconseguiren marxar de 13 punts. Amb aquesta diferència s'arribava al descans.
A la represa, fruit del cansament o de la confiança, el C.B.Verges es va relaxar i va veure com el conjunt de Girona s'acostava al marcador. Molt més durs en defensa i amb una bona selecció de llançaments, el Maristes es va posar per davant del marcador al final del tercer període.
S'arribava al darrer quart amb una igualtat total en el marcador. Els vergelitans es posaren les piles i, amb una bona defensa zonal, anularen l'atac dels locals. A la contra, el Verges estigué molt encertat en els llançaments de triple i d'aquesta manera aconseguia la tranquilitat en el marcador. S'arribava al final del partit amb el resultat següent: Maristes 56 - Verges 66
Cal destacar el bon debut del jove jugador Ferran Gifre (17 punts).

Anotacions:
Martí M. 12, Manich J. -, Serra S. 6, Sapena J. 9, Fortià M. 14, Gifre F. 17, Sabater I. 8

1 comentari:

Carla ha dit...

Felicitats NANOS!!!
Nosaltres com molts ja sabeu ens vàrem confiar i cagada Pastoret!
L'enhorabona al debut d'en Ferran Gifre!
Fins una altra,
Carla