dimarts, 15 d’abril del 2008

El C.B.Verges assalta la pista del líder i dóna la sorpresa de la jornada.

El C.B.Verges arribava a Malgrat obligat a guanyar si volia tenir opcions de classificar-se en segona posició. Aquesta era una tasca molt difícil, si teníem en compte que el Malgrat “B” només havia perdut un partit i es mantenia invicte a la seva pista.

Però el partit s’havia de jugar, i el Verges sortí a la pista sense cap mena de complexa. I en els primers minuts, ja va demostrar als de la costa, que si volien la victòria, haurien de lluitar molt. El primer quart finalitzava amb el resultat de 17 – 28. Al segon quart, el Malgrat “B” es recuperà i reduí distàncies en el marcador. Però el bon treball dels pivots del Verges permeteren anar al descans amb un mínima avantatge de 4 punts (34 – 38).

Es reprenia el partit amb un tercer quart que es preveia difícil, esperant un Malgrat que reaccionés en atac. Però els nostres jugadors van jugar com mai i aturaren totes les opcions que tingueren els locals per posar-se davant del marcador; transformant triples en els moments importants i, sobretot, controlant els rebots defensius. Aquest període finalitzava amb el resultat de 47 – 53.

En l’últim i decisiu quart, el cansament dels dos equips era ben evident. El C.B.Verges, que fins llavors havia anat per davant del marcador, veié com el Malgrat “B” escurçava les diferències, fins al punt de posar-se per davant en l’últim minut. Però havia estat massa dura la feina realitzada pel nostre equip, per rendir-se en els últims moments. I amb una gran defensa i transformant tirs lliures decisius, el Verges s’enduia una gran victòria a la pista del líder (62 – 64). En definitiva, gran partit de bàsquet i gran esportivitat per part dels dos equips.

Anotacions: Martí 17, Auquer, Parals 3, Manich , Serra 8, Resta 11, Sapena 7, Fortià 3, Ferrer, Bellapart, Sabater 15.