dimecres, 24 de setembre del 2008

SENIOR FEMENÍ

Ens estrenem amb bona nota…

Després d’un any d’absència en què hem trobat a faltar el bàsquet i en què hem tingut enveja sana dels nois, gràcies als seus èxits; aquesta temporada 2008-2009 hem pogut tornar a formar un equip. Un equip de noves incorporacions, del retorn de velles glòries, i com no, de la continuïtat de les que sempre han estat al peu del canó. Podríem dir que formem un equip ben bonic. Encara no sabem com serà aquesta temporada, si guanyarem o perderem, però el que sí està clar és que de moment ens uneix una gran il·lusió, unes grans ganes de passar-ho molt bé, de disfrutar i de poder fer gaudir a la gent.
Som: Georgina Aldeguer, Carla Canals, Mariona Manich, Núria Oliveras, Núria Ribot, Núria Roca, Gemma Ruart, Maria Sadurní, Yolande van Zanden, Anna Brassas, i Judith Alabau.
Així, el dissabte 20 de setembre, en plena festa del poble, vam retornar les Sèniors Femení del CB Verges, jugant un amistós a l’Escala. I sí! VAM GUANYAR! (34-43). Un resultat numèricament pobre, però què voleu! Encara ens estem posant en forma, ens estem coneguent, ens estem amotllant… Nosaltres vam estar molt contentes per aquest èxit perquè ens vam sentir còmodes a la pista, vam fer jugades molt boniques i vam disfrutar molt. Encara ens queda camí per recórrer però creiem que anem en bona direcció.
Volem donar les gràcies a tota aquella gent que es va acostar al pavelló de l’Escala per donar-nos suport i esperem veure-us moltes més vegades!
Bé, aquest cap de setmana comença la lliga. Comença el joc de veritat. Ja us anirem informant de les nostres progressions!!!!
Moltes gràcies a tothom.

6 comentaris:

Uli ha dit...

Aquesta publicació és obra de la Judith ! Gràcies nena.

Anònim ha dit...

ha veure si feu croniques com deu mana de cada partit i donem encara mes vidilla aquesta web ,jejejeje animssssssssss.

judith alabau ha dit...

eiiii..

Quan tinguem les actes com deu mana, ja donarem més dades.... No siguis tant estricte... que aquest era un partit amistós... home!!!!!
Com és el presi, no? jajaja

Anònim ha dit...

jejejeje aixi m'agrada jejejeje

Anònim ha dit...

I tant que sí!!! Jo us vaig venir a veure i amb dos partits més a l'esquena haguessiu escombrat (és clar que elles també estarien més rodades). Bueno, pel fet és igual, que teniu un equipàs i que aquest a disfrutar del bàsquet i a fer-nos disfrutar!!! Molts ànims i això ja ho dono per fet, a guanyar!!!

Un saluduu!!!

Carla ha dit...

Molt xulo l'escric Judith!!
Em pensava que ho havia escrit la Núria el primer moment!!!M'agrada veure que estàs integrada al 100%!!!

Demà ja passarem la crònica del partit... espero que no anem a fer gaires amigues! Ja pateixo...
Fins una altra,
Carla