dimecres, 26 de novembre del 2008

El C.B.Verges guanya a un Sant Feliu invicte fins al moment.

Els C.B.Verges va aconseguir una important victòria el dissabte, a la seva pista. El derrotat fou el C.B. Sant Feliu de Guíxols, que fins al moment, havia contat els partits amb victòries. Els locals tornaven a tenir baixes en el seu equip (Auquer, Resta i Fortià). Per tant, havien de suar de valent per vènçer a un equip visitant que no posaria les coses gens fàcils.
El primer període va començar amb els dos equips practicant un joc molt irregular i amb les defenses sobreposant-se als atacs. Amb aquesta tònica s'arribava al final del primer quart amb el resultat de 7-12. La nota negativa d'aquest inici de partit va ser el passostisme del senyor col·legiat; tant per una banda com per l'altra, l'àrbitre del partit es va dedicar a observar el partit des del mig camp i a pitar quan realment li venia de gust.
El segon període començava amb un Verges totalment diferent. Els locals sortiren en trompa i, amb una gran defensa, eliminaren els jugadors clau del Sant Feliu i aprofitaren les seves opcions en atac. Amb un seguit de contraatacs ben definits, el jugadors vergelitans s'avançaven en el marcador i el deixaven, al final del període, amb un resultat de 28 - 19.
Les coses semblaven que anaven molt bé, però no valia confiar-se ni relaxar-se. Així que els de Verges sortiren a la pista decidits a sentenciar el partit i evitar qualsevol accident que pogués fer perillar el resultat. I la veritat que els nostres jugadors realitzaren també un gran tercer quart, imposant-se en tot moment a un Sant Feliu de Guíxols que no va saber trobar alternatives en el seu joc. El marcador continuava creixent i al finalitzar aquest quart, ja era de 53 - 29.
El darrer quart, el C.B.Verges l'inicià amb la mateixa empenta i les mateixes ganes de l'inici. Però quan faltaven 4 minuts per finalitzar el partit, i amb un marcador de +25 pels locals, arribà la relaxació dels jugadors vergelitans; una relaxació que l'aprofitaren molt bé els de Sant Feliu de Guíxols per maquillar el marcador. El locals acabaren guanyant el partit amb el resultat de 68 - 57.
El C.B. Verges guanyava el partit però es quedava amb un mal regust de boca després del pèssim darrer quart que realitzà. Que serveixi de lliçó per un altre dia. Amb aquesta victòria, els nostres jugadors s'apropen a la zona alta de la classificació.
Anotacions:
Paretas A. (4), Martí M. (24), Manich J. (2), Serra S. (7), Sapena J. (12), Fortià M. (-), Ferrer E. (-), Gifre F. (6), Sabater I. (13)

dimarts, 18 de novembre del 2008

El C.B.Verges planta cara al líder.

El titular pot semblar enganyós si mirem el resultat, però realment el C.B.Verges va plantar cara al Blanes, un líder que es presentava com a imbatut. Els visitants sortiren mentalitzats que davant seu es trobarien un gran rival i que per fer alguna cosa en el partit, havien de jugar perfecte i al 100% durant els 40 minuts.

Al primer quart, els vergelitans realitzaren un gran joc d'equip, amb una defensa molt forta i uns atacs molt ben definits. En aquest període la nota predominant va ser la igualtat. Resultat final de 17-15.

Al segon quart, el partit seguí amb la mateixa tònica; un sorprenent Verges continuava posant contra les cordes al líder. Però a falta de dos minuts per arribar al descans, es produiren un seguit d'errades per part dels jugadors vergelitans que gairebé foren decisives al llarg del partit, perquè els locals les aprofitaren i amb tan sols un minut i mig, marxaren de 10 punts en el marcador. Així dons, el resultat en el descans era de 40-30.

A la represa, lluny de lamentar-se, el Verges sortí a la pista amb la intenció de seguir amb la mateixa intensitat dels 18 primers minuts i evitar més errades infantils , ja que en un partit com aquest, es pagaven molt cares. Va ser un període de molta igualtat, on el C.B.Verges estigué molt i molt bé en defensa, però no aprofità les seves opcions a l'atac. El resultat a final del tercer quart era de 58-48.

Calia un darrer quart antològic per sorprendre el líder. Però lluny d'això, els visitants s'anaren fonent mica en mica i pagaren l'esforç físic inicial. Això ho aprofitava un Blanes, que passava per davant d'uns jugadors visitants que malgrat lluitar fins al final, no pogueren aturar l'atac dels blanencs. El resultat final del partit: 80-63.

Amb aquesta victòria, el C.B.Blanes és encara més líder, mentre que el Verges es situa a la zona mitja de la classifiació amb un balanç de 5 victòries i 4 derrotes.

Anotacions:

Paretas A. (1), Martí M. (12), Auquer F. (10), Manich J. (-), Serra S. (-), Resta D. (2), Sapena J. (4), Ferrer E. (2), Gifre F. (6), Sabater I. (26)

Victòria del C.B. Verges en el partit aplaçat.

El C.B. Verges jugava el divendres el seu partit aplaçat contra el Palafolls Flamydent. Va ser un partit de tràmit, que els locals van guanyar sense massa problemes. El joc d'ambdós equips va ser lent i molt irregular.
Després d'uns primers minuts de total domini local, el Palafolls es despertà en el segon quart i aconseguí acostar-se al marcador. Al final del segon període, el resultat era de 36-25.
A la represa, els jugadors vergelitans no volien cap mena de sorpresa, i enllestiren ràpidament la feina, agafant diferències considerables en el marcador. Però altra vegada, la iregularitat en el seu joc féu que els visitants reduíssin les diferències i es col·loquéssin a tan sols 8 punts per sota. Però dos bons atacs, deixaven el marcador, a final del tercer període, amb el resultat de: 52-40.
L'últim quart havia de servir per reafirmar la victòria d'un Verges. Malgrat no practicar un joc brillant, els locals aconseguien guanyar un partit que en cap moment se'ls complicà, però que fou realment lent i avorrit per l'espectador. El resulta final va ser: 72-59.
La nota positiva del matx, el retorn del pívot Albert Paretas.
Anotacions:
Paretas A. (5), Martí M. (14), Auquer F. (9), Manich J. (-), Serra S. (7), Resta D. (9), Sapena J. (2), Ferrer E. (-), Gifre F. (8), Sabater I. (18)

dilluns, 17 de novembre del 2008

EL VERGES GUANYA A LA PISTA DE LES ESCOLÀPIES

Crònica feta per : Mariona Manich

El partit va començar puntual en un pavelló força deixat i amb un públic visitant baix en número (2) però molt alt d’ànims (gràcies per venir!!!).

Tot i que el partit va començar amb dos punts de l’equip local, el Verges, no es va deixar superar i el primer quart va acabar en un empat de 15 a 15.

El segon quart va ser fulminant, el Verges va poder aconseguir una diferència de punts molt alta gràcies a un bon joc en atac i una defensa individual que va permetre recuperar molts rebots per així poder sortir en cotra-atac. El resultat d’aquest quart va ser de 7 a 26.

En el tercer quart, es va aconseguir la màxima diferència de punts que va protagonitzar el Verges, el resultat d’aquest quart va ser 5 a 17, aconseguint així un resultat final de 27 a 58.

Durant l’últim quart del partit el Verges es va relaxar deixant que el Figueres aconseguís guanyar el període, però tot i així les nenes de Verges van aconseguir una victòria merescuda per l’esforç de tot el partit.
El resultat final del matx va ser de 46 a 68.

Anotacions: Carla (15), Roca (2), Maria (4), Georgina (6), Uli (3), Judith (11), Ribot (15), Mariona (-), Yolan (12)

Faltes: Carla (1), Roca (4), Maria (-), Georgina (2), Uli (-), Judith (4), Ribot (1), Mariona (2), Yolan (2)

Triples: Carla (2), Uli (1)

Tirs lliures: Carla (1/2), Roca (2/2), Maria (0/2), Georgina (-), Uli (-), Judith (1/2), Ribot (3/4), Mariona (-), Yolan (-)

Noies, tot i haver guanyat els últims partits, cal que no ens relaxem i ens posem les piles, ens venen partits durs!!!!!

Ànims a totes!!!

dijous, 13 de novembre del 2008

Derrota clara del Verges.

El C.B.Verges va encaixar la primera derrota a la seva pista davant d'un Vilanova Palafolls que estigué molt encertat en el tir exterior.

Els locals sortiren a la pista molt descentrats i amb un nerviosisme impropi d'ells. Per la seva banda, els de Malgrat iniciaren, ja en el primer quart, un recital de triples que el situaren de manera clara davant del marcador. Finalitzava el primer període amb el resultat de 8-21.

Al segon quart, els jugadors locals milloraren la seva actitud, però el Vilanova Palafolls va continuar exhibint un gran percentatge de tir que impossibiltava cap opció de remuntada pels vergelitans. Així doncs, el marcador a la mitja part era de 22-38.

A la represa, i esperonats pel seu públic, el C.B.Verges va sortir molt fort i amb una intensa defensa i una gran efectivitat en atac, es posaren a tan sols 8 punts dels visitants. La remuntada semblava possible, però fou sols un miratge, ja que dos errors seguits dels jugadors vergelitans els aprofità el Vilanova Palafolls, que es situà de nou 12 punts amunt. El tercer quart finalitzava amb el resultat de 39-51.

Molt difícil ho tenien els locals per aconseguir la victòria. I més, quan en el darrer quart els jugadors de Malgrat continuaven amb el seu recital de triples. El C.B. Verges no va poder ni maquillar el resultat davant de l'encert dels vistants, i d'aquesta manera es consumava la primera derrota dels de Verges a la seva pista. Resultat final: 49-71.

Lliçó apresa pels locals, que aquest cap de setmana visiten al lider a la seva pista. La nota positiva del matx fou la reaparició del base Cesc Auquer, que després de molts dies lesionat, tornava a les pistes.

Anotacions:
Martí M. (13), Auquer F. (2), Manich J. (-), Serra S. (2), Resta D. (4), Sapena J. (13), Ferrer E. (-), Gifre F. (3), Sabater I. (12)

dimecres, 12 de novembre del 2008

VICTÒRIA CONTUDENT

VICTÒRIA CONTUDENT …
Escrit : Judith Alabau
El Sènior Femení va aconseguir una victòria moralment important per les jugadores, després de la última derrota a casa. Aquesta va ser una victòria contundent (66-23) i sense gaires problemes contra el C.B. Fontcoberta. Tot i no desplegar el seu millor joc, les vergelitanes estan reafirmant de mica en mica el seu joc, i intentant aconseguir un ritme i cohesió de grup, que partit rera partit es va perfilant i desitjant que es consolidi el més aviat possible.

Ja en el primer quart es guanyava (18-9) en el marcador tot i que va ser en el segon quart on un parcial de 18 a 0 va fer que s’arribés al descans amb un clar marcador per les locals de 36-9. Així es reflectia la gran lluita i la gran capacitat ofensiva i defensiva de les jugadores que van estar en pista en aquest quart.
La clau d'aquest bon inici, una gran defensa i la bona actitud de tots els jugadors.

A la represa, les jugadores del CB Verges continuaren exhibint un gran joc d'equip i mostraren les seves millors cartes. Així, en aquest tercer període, no es relaxaran, ans al contrari ja que això els permeté fer un parcial de 16 a 2, deixant el marcador amb un clar i contundent 52-11. Va ser en aquet quart quan les visitants pogueren fer un bàsquet després de 20 minuts sense anotar, fet que va ser aplaudit per tot el públic, tant pel local com per el visitant, present al pavelló Pepita Palomeras; demostrant així el nostre “saber fer”.

L'últim i definitiu quart va ser de pur tràmit, tot i que les locals es van relaxar molt i van deixar que les visitants fessin més punts en aquest últim quart que en tota la resta del partit. El parcial va ser de 14 a 12 per les locals. Malgrat tot, va servir a les vergelitanes per ampliar el marcador, deixant-lo amb el resultat final de 66-23.

S'arribava doncs al final d'un partit que posa de manifest que el C.B.Verges té un bon planter de jugadores a les quals, a vegades, els manca una bona direcció d’equip i un esquema de joc clar i concís. Tot i això, noies anem avançant! I que vagin alerta que quan agafem arrancada no ens pararan!!!!

Puntuació: Carla (10 p.); Anna (3 p.); Roca (2 p.); Gemma (11 p.), Georgina (2 p.); Uli (2 p.); Judith (19 p.); Ribot (5p.); Mariona (2p.); Yolan (10p.)

Faltes: Carla (--), Anna (1); Roca (4); Gemma (--), Georgina (1); Uli (3) ; Judith (5); Ribot (--); Mariona (2); Yolan (--)

dimecres, 5 de novembre del 2008

PRIMERA DERROTA A CASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Escrit per : Gemma Ruart.
El Verges va començar molt centrat, motivat i agressiu en pista anant als contraatacs, robant pilotes i fent jugades molt compenetrades entre els pivots, Judith Alabau i Yolande Van Zanten, érem tota la plantilla i hi havia ganes, als poc minuts de joc s’arribava a una diferència de 12-3. Aquest ritme, que acostuma a ser un clàssic en els nostres partits, va disminuir, el Verges es va confiar, moment que va aprofitar l’equip rival per escurçar diferències i empatar el partit.

Al segon quart el Verges es va tornar a valer de força per tornar-se a desmarcar i aconseguir un lleuger avantatge de 10 punts, però un desconcert i badada en defensa individual van fer possible que la jugadora nº 8 del Torelló anotés 11 punts en 3 minuts. Tot i això el marcador va acabar, al descans, amb quatre punts d’avantatge per part del Verges. (33-29).

A partir d’aquí, el joc del Verges va començar a defallir, fruit de nervis i errors primaris, el rival, conduït per una gran actuació de la jugadora del dorsal nº 7 (25 punts), ho encertaven tot i no perdonaven res. A l’últim quart i perdent de només 5 punts, per causes externes, el rival va arribar a fer un parcial de 9-0 i posicionar-se a 49-63. A falta de 2 minuts el Verges, va carregar-se d’energia, però ja era massa tard i no es va poder evitar la primera derrota a casa, finalitzant el matx amb un marcador de 58-65.

Faltes Verges (25): Canals, Carla: 2, Brasas, Anna: 1, Roca, Núria: 2, Ruart Gemma: 4, Aldeguer Georgina: 1, Oliveras Núria: 3, Alabau Judith: 2, Ribot Núria: 4, Manich, Mariona: 2, Van Zanten, Yolande: 4.

Faltes Torelló: (18)

Tirs lliures Verges: 11/15 (73.3%)

Triples Verges: 1, Núria Oliveras

Triples Torelló: 7 !!!!

Anotacions: Canals, Carla: 7, Roca, Núria: 2, Ruart, Gemma: 12, Sadurní, Maria: 2, Oliveras Núria: 3, Alabau, Judith: 9, Ribot Núria: 6, Van Zanten, Yolande: 17

dilluns, 3 de novembre del 2008

El C.B.Verges guanya i juga bé.

El C.B.Verges va aconseguir una victòria molt important contra el C.B.Cornellà, i ho va fer practicant un molt bon joc. Els vegelitans, que en aquest partit recuperaven al capità David Resta, sortiren molt centrats en el partit i realitzaren un bon primer quart, aconseguint una avantatge de 10 punts en el marcador (9-19). La clau d'aquest bon inici, una gran defensa i la bona actitud de tots els jugadors.

En el segon període, els jugadors del C.B.Verges continuaren exhibint un gran joc d'equip i mostraren la seva millor versió. Molt superiors dins l'ampolla , els pívots del C.B.Verges sueperaven en tot moment la defensa del Cornellà. Així doncs, s'arribava al descans amb un marcador de 23-42.

A la represa, els locals van endurir la seva defensa i milloraren el seu atac; aquest fet els permetia posar-se a tan sols 12 punts al minut 4 d'aquest quart. Però els de Verges recuperaren ben aviat el seu bon joc i tornaven a agafar diferències al marcador, arribant a la finalització del tercer quart amb el resultat de 36-57.

L'útim i definitiu quart va ser de pur tràmit i va servir als vergelitans per ampliar el marcador, deixant-lo amb el resultat final de 47-80.

S'arribava doncs al final d'un partit que posava de manifest que el C.B.Verges continua amb línea ascendent de joc i que un cop hagi recuperat tots els efectius, serà un equip difícil de vènçer.